6 de 13 a l'especial Tim Burton

Suposa la continuació de la taquillera Batman. La veritat és que no serà una de les seves feines més recordades ja que alguns dels seus actors estan sobreactuats (horrible interpretació de Michelle Pfeiffer com Catwoman) i l’efecte sorpresa de decorats i posada en escena ja va quedar bastant aprofitat a la primera pel•lícula del ratpenat.

Batman Returns Tim Burton

L’aprovat justet és gràcies al paper de Danny de Vito i a algunes escenes plenes de coreografia i enginy marca de la casa. La Warner va prostituir encara més el personatge amb Batman i Robin i Batman forever, aventures posteriors que Burton no va voler dirigir ni Michael Keaton interpretar.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>Batman vuelve (Batman Returns, 1992)

Distribuïdora: Warner Bros Durada: 126 minuts
Direcció: Tim Burton
Intèrprets: Michael Keaton (Bruce Wayne / Batman), Michelle Pfeiffer (Selina Kyle / Catwoman), Danny Devito (Oswald Cobblepot / Pingüí), Christopher Walken (Max Shreck), Pat Hingle (comisari Gordon), Christy Conaway (Princesa del Gel), Michael Gough (Alfred)
Producció: Tim Burton, Denise DiNovi
Guió: Daniel Waters, Wesley Strick, amb argument de Daniel Waters i Sam Hamm, basat en personatges de Batman, creat per Bob Kane
Música: Danny Elfman


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies