Soap the show
8Valoració

Soap the Show és una producció arriscada on es mesclen conceptes que aparentment no tenen massa a veure: circ, òpera, acrobàcia, música, dansa i… banyeres. El resultat és tan encertat com atractiu.

La imaginació al poder. Els directors Markus Pabst i Maximilian Rambaek aconsegueixen amb Soap the Show, revitalitzar i barrejar amb gran encert gèneres com el circ, la dansa i l’òpera amb un resultat magnífic. Que tot això tingui a més lloc en una cambra de bany, potser és només una excusa, però l’efecte de contorsions sobre elements aqüàtics dota a l’espectacle d’una gran bellesa estètica.

Soap the Show és fusió pura: llum i agua, bellesa i força, potència i elasticitat. El nexe d’unió és l’aigua, però com deiem només és una excusa, un fil conductor per gaudir de números d’acrobàcia, d’equilibrisme, de malabarisme, de clown, d’òpera, de trapezisme, de contorsionisme i de dansa aèria. És un circ modern, apte per a tots els públics (malgrat el joc sexy entre els actors, que és constant, acaba essent molt blanc) i d’un gran virtuosisme. Els acròbates tenen una gran qualitat (alguns són veterans del Cirque du Soleil i d’altres grans circs internacionals), amb menció especial per a Fernando Dudka, que és capaç de doblegar i retorçar el seu cos de forma inverosímil, conservant alhora una esplèndida bellesa estètica en cadascun dels seus moviments, una suavitat i precisió de moviments que et deixa enganxant al teu seient, preguntant-te com carai s’ho fa.

L’espectacle en general aconsegueix això, que passis gairebé dues hores amb la cara d’un nen, sorprés i meravellat, totalment al·lucinat amb el que veus a l’escenari, i que el temps et voli.

La música i la comèdia estan també molt presents a l’obra. Magnífica actuació de Marie-Andrée Lemaire com a clown conductora de l’espectable, amb una barreja de tendresa i entremeliadura molt efectiva. L’òpera també acompanya els números de l’espectable a vegades (pel meu gust, a vegades una mica amb calçador) amb una barreja de vis còmica (que no desvetllarem per no xafar l’espectacle), juntament amb peces musicals més modernes que acompanyen els números, des dels Beatles a Gnarls Barkley, passant per Muse.

Soap the show Teatre Poliorama

En definitiva un espectacle per a tota la família que, malgrat que no és baratet, val molt la pena i no us decebrà.


Es pot veure a: Teatre Poliorama
Intèrprets: Fernando Dudka, Adem Endris, Marie-Andrée Lemaire, Patricia Holtzmann, Ludmila Nikolaeva, Michael Lanphear, François Gravel, Viktoria Grimmy.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies