Amb motiu de l’estrena de “The Pelayos”, conversem amb tres dels seus protagonistes: Miguel Ángel Silvestre, Oriol Vila i Eduard Fernández.

Oriol Vila, Miguel Ángel Silvestre i Eduard Fernández

Venien ja cansats d’una setmana intensa de promoció arreu d’Espanya amb parada especial en el Festival de Málaga. Això no va impedir que entre riures i copes ens expliquessin els detalls dels seus personatges, la seva experiència amb els autèntics García-Pelayo, la seva relació amb el director Eduard Cortés i fins i tot ens confessessin els seus propis trucs, que tot i que no serveixen per guanyar a la ruleta, sí funcionen a l’hora d’actuar.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies