Aleix Saló ho ha tornat a fer. Després de “Fills dels 80: la generació Bombolla” i el seu éxit “Españistán”, torna amb “Simiocràcia”, una nova repassada a la realitat espanyola, aquest cop amb el subtítol de “Crònica de la Gran Ressaca Econòmica”.

Ens hem trobat amb l’Aleix per parlar de la seva visió del món, de la seva manera de plasmar-la, dels seus inicis a la revista de Ripollet, i també dels seus vídeos, que no paren d’acumular visites al seu canal YouTube. Descobrirem a un periodista gràfic que ha sabut adaptar-se al nous temps, o més aviat créixer gràcies a ells. Nosaltres, seguint el seu exemple, us portem una entrevista en format especial, en la que fins i tot l’Aleix Saló és víctima del nostre Simionari.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies