Aquest divendres al matí, a Madrid, la Vicepresidenta Executiva de Rock in Rio, ha presentat el nou projecte de comunicació del Festival, el còmic “Las aventuras de Rock Rivers”.

Es tracta d’una obra firmada per dos referents del còmic español, Carles Santamaría (periodista, guionista i director del Saló Internacional del Còmic des de 2005) i Pere Pérez (dibuixant), i nascuda d’una ide impulsada per Roberto Medina, president i creador del festival que al llarg de les seves 10 edicions amb 813 actuacions musicals i 6.000.000 de participants, s’ha considerat el major event de música, oci i entreteniment del món.

Presentació Rock Rivers, Madrid 13 Abril 2012

Las aventuras de Rock Rivers” explicaran una historia que gira entorn de la organització del festival i que vindrà carregada d’intriga, humor, acció, ritme i, per suposat, música. Tres serán els protagonistas de les aventures: Hellvansinger, el líder d’una banda metalera vinguda directament de l’infern per posar en marxa un pla diabòlic que tindrà com a escenari els festivals de Rock in Rio; l’Agent Especial Rock Rivers, qui té la missió d’assegurar que l’espectacle no s’aturi i de capturar a Hellvasinger; i l’encantadora Ina, una noia molt atractiva i misteriosa, l’encant i l’astucia de la qual posaran a prova tant al diabòlic cantant com a l’agent especial.

A la trama dels còmics ningú serà el que aparenta ser, i ningú sap què passarà, ja que será el públic, votant a través de la página web del festival, qui decidirà com creu que ha de continuar la historia.

Des del dissabte 14 d’abril, el diari El País publicarà setmanalment una entrega de còmic i, a partir del dia següent els lectors podrán entrar a la web de Rock in Rio, buscar l’apartat del concurs, introduir el codi facilitat al diari i votar – entre les tres opcions facilitades – com creuen que ha de seguir la historia. El resultat es descobrirà a la semana següent a El País, on continuarà la ficció i es plantejarà un nou repte, creant-se així una gran interacció entre lectors, autors i personatges.

Els personatges de "Las aventuras de Rock Rivers"

Per suposat, també hi ha interessants premis pels participants. De fet, les persones que cada setmana encertin com ha continuat la trama, podrán guanyar entrades per l’edició de Rock in Rio a Madrid i merchandising pel festival. Un cop finalitzat el concurs, entre tots els participants de la promoció, es sortejarà un viatge per 4 persones al Rock in Rio Brasil de 2013, lloc on Rock Rivers tindrà una sorprenent evolució. Hellvansinger actuarà amb la seva banda a Rock in Rio Brasil, pel que se’l convertirá en un holograma.

Cal afegir que la iniciativa del còmis no és una acció puntual i aïllada de comunicación, sino un producte integrant d’un pla que pretén portar Rock in Rio al dia a dia dels aficionats i consolidar-lo com una marca global d’entreteniment. Per això s’estan desenvolupant productes paral.lels i iniciatives com el musical Rock in Rio (creat a Brasil i que tindrà gira europea) i el concurs Street Dance. A més, el Festival ha estat escollit com a tema pel proper carnaval de Rio per l’escola de samba Mocidada Independente de Padre Miguel.

Motors doncs a tot gas i continues sorpreses i accions de promoció, per aquest gran certamen de la música que aquest any podrem gaudir a Madrid (els diez 29 i 30 de juny, i 5, 6 i 7 de juliol amb les actuacions de Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Incubus, David Getta, Maná, etc.) i a Lisboa (25 i 26 de maig, i 1, 2 i 3 de junt amb les actuacions de Metallica, Evanescence, Linkin Park, Smashing Pumpkins, Limp Bizkit, The Offspring, Maroon5, Lenny Kravitz, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Joss Stone, etc.).

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies