Sabeu perquè són 13 les oques de la Catedral de Barcelona? Que és la marca de la Cana Destra? O on es troba la casa més antiga de Barcelona? Moltes de les respostes a aquestes preguntes les trobareu en l’últim llibre de David Martí, “La metgessa de Barcelona”. Un llibre que ens porta la història de dues dones amb la missió de protegir el llibre de les Essències de les mans cruels que l’ambicionen i on Barcelona és un dels escenaris fonamentals.

Vam passejar amb David Martí en una ruta basada en el seu llibre on va compartir els seus coneixements de la Barcelona antiga amb nosaltres i amb uns quants dels seus lectors dels seus llibres. Després ens va dedicar una estona per parlar-nos dels projectes actuals i els futurs.

Entrevista a David Martí

Ruta “La metgessa de Barcelona”

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies