El tercer lliurament de la saga dels zombies, comença amb una boda, la de Koldo i Clara que estan fets l’un per l’altre. Celebren el seu enllaç acompanyats dels seus sers estimats, la seva família i amics. Però una negra ombra plana sobre ells. En el dia més feliç de les seves vides, l’infern se’ls vindrà a sobre. “[REC]³ Génesis” és una de les pel•lícules més atrevides, encertades i plausibles que ha parit el nostre cinema en moltíssims anys.

Parlem amb el seu director, Paco Plaza i amb els seus protagonistes principals, Leticia Dolera i Diego Martín sobre el que ha estat el rodatge d’aquest nou film de la saga [REC].

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies