Tres veces 20 años
6Valoració

Julie Gavras ens parla a “Tres veces 20 años” del que en llenguatge políticament correcte s’anomena la tercera edat a traves d’una parella que encara els seixanta de manera molt diferent. Una comèdia agredolça amb un toc d’humor negre per encarar les veritats de la vida.

El temps passa per tots i ens fem grans. Malgrat la nostra ment es mantingui en la joventut eterna, el nostre cos un bon dia ens farà posar els peus a terra i acceptar la realitat, els anys passen i pesen. Això li passa a Mary (Isabella Rossellini), ja no veu sense ulleres i els homes no se la miren quan passa pel seu costat. Decideix optar per mesures dràstiques i omple la casa d’aparells per iaios com un telèfon de números enormes. Adam (William Hurt) no ho veu de la mateixa manera. Lluny d’acceptar que es fa gran, decideix apropar-se a la joventut el màxim possible. El xoc entre la parella és inevitable.

Tres veces 20 años Isabella Rossellini William Hurt Julie Gavras

Julie Gavras directora de “Tres veces 20 años” és filla del famós cineasta franco-griego Costa-Gavras, el que segurament li obre portes però tampoc se li poden negar els mèrits propis. Amb “Tres veces 20 años” construeix una comèdia dramàtica, un film on sap equilibrar el punt d’amargor enfront l’envelliment, l’humor negre de poder riure’s, la critica a les residències d’avis i el romanticisme de l’amor a qualsevol edat. Per tot això compta amb Isabella Rossellini, que no li importa mostrar tal com és sense artificis i William Hurt, que encara conserva aquell toc de maduret atractiu.

Tres veces 20 años Isabella Rossellini William Hurt Julie Gavras

“Tres veces 20 años” és un film no apte per totes les edats, bàsicament perquè a certes edats massa tendres el que hi explica pot sonar a bajanades de vells. S’ha de tenir una certa edat per saber i comprendre què diuen i el perquè. El resultat és un film agradable, que fa somriure, riure i reflexionar. Tampoc no és un film rodó, una certa precipitació en el desenllaç i la condescendència en la recerca d’un final fàcil i maco no deixa arrodonir el conjunt com caldria.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies