Vols entrades gratis per anar al Mecal? Regalem dues entrades dobles per anar a la sessió que escolliu d’entre totes les que el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona ens tenen preparades del 12 al 29 d’abril.

Guanya amb La Finestra Digital una entrada doble pel Mecal

Per optar a aquestes entrades s’ha ser seguidor de la Finestra Digital a Facebook o a Twitter, o les dues, i així tindreu el doble d’oportunitats d’optar al premi. I només cal que us inventeu un eslògan pel Mecal. Les entrades és sortejaran entre les que considerem més originals.

Per participar des de Facebook només cal fer un “Participa” sobre la promoció corresponent i deixar-nos el teu eslògan.

uanya amb La Finestra Digital una entrada doble pel Mecal

En el cas de Twitter, el sorteig es farà entre els nostres seguidors que ens enviïn els tuits amb els eslògans més originals, que hauran d’incloure l’etiqueta #mecal i el nom del compte de La Finestra Digital (@lfd). Podeu enviar el vostre tuit fins el 8 d’abril a les 22.00 h.

L’elecció dels guanyadors es portarà a terme en les 48 hores posteriors al tancament de la promoció. El nom dels guanyadors es publicaran a la web de La Finestra Digital, i anunciarem, via Twitter i Facebook la publicació dels noms. La Finestra Digital es posarà en contacte amb els guanyadors mitjançant un missatge directe a través de Twitter o Facebook, i podran recollir les entrades quan comenci el festival en els cinemes Girona de Barcelona.

Trobareu tota la informació sobre l’edició d’enguany del Mecal a la seva web.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies