Després de l’èxit de “Simple Plan” (2008), la banda francocanadenca de pop-punk composada per Pierre Bouvier (veu), David Desrosiers (baix i veu), Sébastien Lefebvre (guitarra i veu), Jeff Stinco (guitarra) i Chuck Corneau (batería), han tornat a Espanya per presentar el seu nou treball d’estudi “Get your heart on!” en dos concerts a Madrid i Barcelona.

Get Your Heart On!” és el quart album amb temes inèdits de la banda, després de “No Pads, No Helmets… Just Balls” (2002), “Still Not Getting Any…” (2004) i “Simple Plan” (2008), i compta amb la col.laboració d’altres artistes internacionals com la británica Natasha Bedingfield i Rivers Cuomo de Weezer.

No hi ha dubte de que Simple Plan sempre s’ha col.locat entre els grups preferits pel públic jove español i mostra d’això és que tot i que els dies escollits pels seus concerts eren una mica extranys (dilluns i dimarts), les entrades es van esgotar ràpidament, tant pel de la sala San Miguel del Palacio Vistalegre de Madrid, com pel de la sala Razzmatazz de Barcelona.

A Madrid, ja des de les primeres hores del matí el Palacio Vistalegre va ser envaït per una onada d’adolescents que es posaven a la cua amb esperit animat (a les 19:00 ja quasi rodejaven tot el perímetre de l’edifici!), esperant els seus ídols, el nom dels quals portaven escrit en samarretes, braços i també a la cara.

Després d’una bona i apreciada actuació dels teloners We the Kings (banda de power pop dels Estats Units) en un escenari molt sencill i sense efectes especials, la sala ja estaba plena i inundada dels crits d’una onada de noies que aclamaven “Sim-ple-plan! Sim-ple-plan!”. Ells no es van fer esperar gaire i a les 22:10 començaven a sonar les primeres notes de “Shut Up”, tema amb el que solen prendre l’escenari.

Can’t Keep my hands off you”, “Jump” i “When I’m gone” foren les cançons següents amb les quals van fer tornar “Addicted” a un public que durant 90 minuts va demostrar el seu entusiasme i devoció cridant, saltant i onejant les mans. Simple Plan va correspondre a tant d’amor intentant parlar en castellà, onejant una bandera d’Espanya i fent fotos als fans amb els seus iPhone.

Simple Plan

Tampoc van faltar les sorpreses quan per animar més al públic (com si fes falta!), els cinc de Montreal van transformar l’escenari en una disco tocant un hat-trick de hits dance actuals com “Moves like Jagger” (de Maroon 5), “Dynamite” de (Taio Cruz) i “Sexy and I know it” (de LMFAO). Pero van ser “Thank You”, “Welcome to my life” i “I’m Just a kid” les cançons més animades, al costat d’altres grans exits com “The worst day ever” i “I’d do anything” (les dedicades als fanatics de la old school com va dir Pierre per introduir els temes del seu primer disc) i “This song saved my life” (aquesta en particular amb tot el públic mostrant un full en blanc amb l’escrit “Simple Plan saved my life”).

Després d’una breu pausa, Simple Plan tornaven a l’escenari per arrodonir l’espectacle amb tres cançons més: “Loser of the year”, de l’últim disc, “I’m Just a kid” i “Perfect”, una de les més esperades de la nit en que després d’una introducció acústica del cantant es va unir la resta de la banda per servir un final de concert explosiu i que va deixar literalment sense veu a tots els seus fans.

Setlist
1. Shut Up
2. Can’t Keep my hands off you
3. Jump
4. When I’m gone
5. Addicted
6. You Suck at love
7. Thank You
8. Your love is a lie
9. Astronaut
10. Summer paradise
11. Medley de covers: Moves Like Jagger (de Maroon 5) - Dynamite (de Taio Cruz) i Sexy And I Know It (de LMFAO)
12. Jat lag
13. The worst day ever
14. This song saved my life
15. Welcome to my life
16. I’d do anything

Bisos:
17. Loser of the year
18. I’m just a kid
19. Perfect

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies