Ell és el protagonista de la nova pel·lícula d’en Ventura Pons, “Any de Gràcia”, que s’estrena divendres. David, el personatge que interpreta, és un noi de La Garriga que arriba a Barcelona buscant una oportunitat. Allà coneixerà la Gràcia, una dona de seixanta-i-uns-quants que l’ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció.

Rosa Mª Sardà, Ventura Pons i Oriol Pla. (Foto: Iker Z.P.)

Oriol Pla, a qui el seu art li ve de família, comparteix amb el seu personatge la mateixa empenta i les ganes de menjar-se el món. El vam veure com en Juli a El Cor de la Ciutat i aviat el veurem com en Pol a Animals, el nou film de la productora Escándalo Films (Eva, Blog) dirigit per Marçal Florés i en el que hi participa Martin Freeman d’El Hobbit.

Oriol Pla ens parla de la seva experiència a Any de Gràcia, d’Animals i d’altres temes en l’entrevista que us hem preparat:

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X