Cock
8Valoració

Una representació actual, rítmica i transgressora, estrenada a Barcelona el passat 8 de febrer a l’espai del Club Capitol, ens fa reflexionar al voltant de temes com la indefinició social, les manipulacions, la identitat i les relacions de parella amb una bona dosi d’humor, sarcasme, acció i vocabulari transgressor, com el mateix títol ja ens indica.

En John, un jove gai,  passa per una crisi amb la seva parella. En un moment de separació, coneix una noia guapa i atrevida que poc a poc, fa sentir-lo de manera molt diferent a la que ell coneixia fins el moment.

Aquest és un dels grans temes de què tracta la representació, juntament amb la pressió social per a la definició personal, com és vista la soledat i com aquest fet pot afectar en les nostres decisions i en el caràcter. El sexe també té un pes important en les relacions, que pot fins i tot arribar a ser determinant.

L’espectacle té una posada en escena simple però eficient per no distreure l’atenció de l’espectador. El ritme de l’obra el marquen les diferents escenes, amb transicions que consisteixen en només una tancada i oberta de llums i un canvi de posició dels actors. I així es van succeint, sense descans i durant 90 minuts, diferents moments que van llençant a l’espectador idees per a la seva reflexió posterior.

Cock Club Capitol

Protagonitzada per Pau Roca conjuntament amb Albert Triola, que fa una destacada interpretació a on aconsegueix la credibilitat del personatge (gai, insegur i fanfarró) i Mar Ulldemolins en el paper de noia. En segon terme però no menys important,   Blai Llopis fent el paper de pare de l’Albert. Tots quatre ens van descobrint  personatges que podem trobar al nostre voltant més pròxim, personatges que tenen por, que de vegades es deixen vèncer per la comoditat o la covardia o que utilitzen el poder de l’atractiu, manipulen i pressionen.

Peça dirigida per Marta Angelat, Cock és un text original del dramaturg nascut a Oxford Mike Bartlett, autor de reconeguda i premiada trajectòria en teatre, que sempre ha procurat crear debat i despertar consciències amb temes de societat.


Es pot veure a: Club Capitol
Text: Mike Bartlett
Intèrprets: Pau Roca, Albert Triola, Mar Ulledemolins i Carles Velat

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies