Reservoir Books (Mondadori) publica “Memorias de la Tierra” de Miguel Brieva. Un recull del seus darrers treballs publicats en premsa, i també material inèdit, en un volum que convida, no només a la reflexió, sinó també a l’acció per trobar el camí de sortida d’una crisi que va més enllà del plànol econòmic.

Miguel Brieva, autor de "Memorias de la Tierra"

Miguel Brieva és autor de la revista DineroPropuestas para no hacer. Co-editor i co-autor de La vida La Muerte, El Niño Carajaula i Om2: Informe sobre el estado actual del objeto maravilloso. Col·laborador en El JuevesLa VanguardiaEl PaísRolling StoneAjoblancoMondo BrutoNSLMRectoTosGeneración XXI. Anteriorment, Reservoir Books ha publicat també les seves obres Bienvenido al mundo: enciclopedia universal Clismón (2007), Dinero (2008) i El otro mundo (2009).

Parlem amb Brieva de Memorias de la Tierra, de les seves referències, del capitalisme, de Creative Commons, d’Internet, del tancament de Megaupload, però sobretot de com fer del planeta un lloc millor. Ho intentem junts?

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies