Parlem amb el director i animador Ignacio Ferreras amb motiu de la estrena del seu film “Arrugues”. La pel·lícula suposa el seu debut en el llarg. Un pas natural després de la seva dilatada i internacional experiència com animador en films com “El Ilusionista”, de Sylvain Chomet, o de la seva feina de storyboard en “Asterix y los Vikingos” (Dinamarca, 2004).

“Jo ara ja soc bastant feliç.”, confessa Ferreras, que troba més important la reacció positiva que està mostrant el públic després de veure el seu film , que no pas els premis que pugui obtenir, “tot i que per suposat que no em desagraden”. Recordem que Arrugues, basada en la novel·la gràfica de Paco Roca, està nominada als premis Goya en dues categories: Millor Pel·lícula d’Animació i Millor Guió Adaptat, essent la primera vegada en la història dels Goya que una pel·lícula d’animació està nominada en aquesta darrera categoria.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X