Entrevista a Paco Roca | La Finestra Digital

Entrevistem a Paco Roca, gran autor de còmic que aquests dies torna a la palestra per l’adaptació al cinema de la seva obra “Arrugues”, dirigida per Ignacio Ferreras.

L’autor valencià confessa com ha vist una mica des de fora l’adaptació de  la seva obra al mateix que en gaudia del procés. “Això és una mica com deixar el teu fill en mans d’un desconegut. Sents cert temor per veure que passarà. Però quan et dones compte de les intencions que porta i del que pensa fer, et quedes més relaxat”. Parlem de d’Arrugues però també dels seus pijames, de la possibilitat d’una segona part de l’Emocional World Tour, de la seva darrera i premiada obra L’Hivern del Dibuixant (Astiberri, 2010) i de projectes futurs: “És una història sobre una època en Espanya, l’exili dels espanyols després de la guerra civil”.