Entrevistem a Paco Roca, gran autor de còmic que aquests dies torna a la palestra per l’adaptació al cinema de la seva obra “Arrugues”, dirigida per Ignacio Ferreras.

L’autor valencià confessa com ha vist una mica des de fora l’adaptació de  la seva obra al mateix que en gaudia del procés. “Això és una mica com deixar el teu fill en mans d’un desconegut. Sents cert temor per veure que passarà. Però quan et dones compte de les intencions que porta i del que pensa fer, et quedes més relaxat”. Parlem de d’Arrugues però també dels seus pijames, de la possibilitat d’una segona part de l’Emocional World Tour, de la seva darrera i premiada obra L’Hivern del Dibuixant (Astiberri, 2010) i de projectes futurs: “És una història sobre una època en Espanya, l’exili dels espanyols després de la guerra civil”.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies