Els canadencs Simple Plan, els que van enganxar a tota una legió d’adolescents al crit de ‘My Generation’ anuncien gira per presentar el seu esperat quart àlbum, sobre el que planejà l’amenaça de censura als Estats Units pels possibles dobles sentits del títol: “Get your heart on!” (llegeixi’s també “Get you hard on”).

A simple vista podría semblar que el de Montreal han buscat un salt cap a oïdes més adultes i properes a la quinta dels membres de la banda, que ja passen de la trentena, però les frases juganeres i l’actitud díscola no són novetat en un grup que té molt clar qui és el seu públic més fidel, tal com es va demostrar en la seva última visita a Espanya.

Així ho prova el retorn a un estil pop-modern rock més proper als seus primers treballs d’estudi: “No Pads, No Helmets… Just Balls” (2002) i “Still Not Getting Any” (2004). I també mostra d’això és el procés creatiu que va acompanyar a la composició d’aquest “Get your heart on!” que posava fi al silenci que seguí al més obscur però igualment l’exitós “Simple Plan” (2008). Lletres que tracten sobre el poder emocional de la música, missatges sobre l’impacte personal d’una estrofa amb què els joves semblen conectar plenament, i composicions sorgides de la interacció entre fans i banda a través de les xarxes socials. Un disc que a més és el resultat d’una prolífica etapa creativa en la que van composar més de 70 cançons d’on van haver de triar, i on també van comptar amb col.laboracions com la de la britànica Natasha Bedingfield, Rivers Cuomo dels Weezer i Alex Gaskarth de All Time Low.

Simple Plan

El show que els portarà al Palacio Vistalegre de Madrid el 12 de Març i a la sala Razzmatazz de Barcelona el dia 13 promet presentar-nos de nou als Simple Plan més desenfadats i dinàmics. Aquells que han cimentat una sòlida carrera en hits tant populars com “Addicted” del seu doble platí de debut, o “Welcome to my life” i “Shut Up!” del posterior “Still Not Getting Any…”, i When I’m Gone” i “Your Love Is A Lie” de l’àlbum homònim de 2008. Cançons que no faltaran en un setlist que es completarà amb els nous temes, com el primer single de “Get your heart on!”, “Jet Lag“, l’adrenalítica en directe “You suck at love” o el tema escrit via Twitter “This song save my life“.

Així ho auguren les pròpies paraules del guitarra Sebastien Lefebvre: “La banda torna a la carretera, on ens hem guanyat els nostres fans. Volem mantenir l’energia, veure som s’ho passen bé amb aquestes cançons. I aquesta vegada hem pensat que seria bo tenir-ne més d’aquelles que et colpegen directament a la cara, amb les que la gent se sent bé.

Ells porten l’actitud i les armes en forma de música per fer realitat una altra nit d’aquelles en les que no parar de saltar com la que ja ens va convèncer al 2008. ¿Us ho perdreu?

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X