"Todo está tranquilo", de Mary i Carol Higgins Clark
6Valoració

Al pintoresc poble de Branscombe, New Hampshire, els seus habitants estan preparant el primer Festival de l’Alegria. La nit anterior al seu inici, un grup de treballadors del mercat local reben la notícia que han guanyat 180 milions de dòlars a la loteria.

La felicitat es trunca quan l’afortunat grup intenta posar-se en contacte amb el company que va triar el número guanyador però, que al últim moment va decidir no jugar-hi. Duncan Graham ha desaparegut sense deixar cap rastre, de la mateixa manera que el guanyador d’un altre número en una ciutat propera.

Una novel·la negra on s’entrellacen tres fils conductors que desemboquen en una trama de misteri i suspens. D’una banda tenim els guanyadors del premi de la loteria i les seves famílies, d’altre uns joves estafadors que seran estafats i, en tercer lloc, uns amics que viatgen a celebrar la Festa de l’Alegria i es veuran involucrats de mala manera en tot plegat.

Amb una manera molt fresca de relatar els fets, les autores ens conviden a acompanyar-les pista a pista, amb un estil fresc, poc carregat i coherent que extreu el millor de cada personatge humanitzant-los al màxim. És apte per a qualsevol públic o franja d’edat, sempre que el misteri sigui del vostre gust.

Els quaranta-tres capítols són molt curts i deixen l’acció en un punt de tensió que convida a continuar llegint. Aquests es disposen de manera seriada passant pels diversos fils argumentals, cosa que li dona un toc ràpid a la lectura i enganxa al lector a la recerca del continuar cada fil.

Tot i que patirem estafes, robatoris, relacions personals complicades, segrestos i d’altres contingències, considero aquesta novel·la molt agraïda i emocionant. A més, tot i ser una novel·la considerada del gènere negre, és molt humana i centra molt l’atenció en la relació entre els personatges; un exemple d’això és el desig de compartir el premi amb en Duncan, l’amic que sempre havia participat menys aquella vegada.

Les bones accions sempre tenen la seva recompensa.


Editorial: DeBols!llo, Mondadori
ISBN: 9788499085777
Pàgines: 208 pàgines
Preu: 7,95 €

Mary Higgins Clark va néixer a Nova York i va cursar estudis a la Universitat de Fordham. Està considerada una de les més destacades autores del gènere d'intriga, les seves obres arriben invariablement als primers llocs en les llistes de best sellers internacionals. Entre la seva prolífica producció destaquen: "L'últim adéu", "No puc oblidar el teu rostre", "Per sempre meva", "Pàl·lida com la lluna", "Testimoni en l'ombra", "La força de l'engany", "En defensa pròpia", i "Records d'una altra vida".
Carol Higgins Clark, filla de Mary, és autora de vuit novel·les protagonitzades per Regan Reilly. Amb la seva mare ha escrit "El lladre del Nadal", "Misteri en alta mar", "Segrest a Nova York", "Última oportunitat", i "Tot està tranquil". En l'actualitat, viu a Nova York.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies