Dia de Reis, i per què no, dia de Reines. Del Rey, Roberts i Banks. Elles són les Reines Magues que esperem ens omplin de regals musicals aquest 2012. I és que de tant en tant en l’actual i saturat mercat musical apareix algú que sembla tenir la màgia suficient per fer-nos tornar a creure. Elles ho han aconseguit i us expliquem com.

Lana Del Rey

La primera de la fila no podia ser una altra que Lana del Rey. El seu adoptat cognom li ve con anell al dit a aquesta novaiorquesa de look impossible, tant repel·lent com fascinant, i convertida en fenomen blocosfèric gràcies al seu Video Games, carta de presentació que acumula més de 15 milions de visites al YouTube.

Lana del Rey

El seu Or s’anomena Born to Die, i és el títol tant del seu nou senzill com del seu esperat àlbum que podrem tenir a partir del 30 de gener. Serà el seu debut com a Lana del Rey, un nou començament per a Lizzie Grant de la que poc se’n sap. Així que és més aviat un  “Re-Born to Die”, i esperem que el “Die” no arribi aviat.

De moment sembla que va per bon camí i tema rere tema les expectatives no fan més que créixer. Comparada amb Nancy Sinatra i Fiona Apple, per raons obvies, altres noms no tan obvis sonen (de la seva pròpia boca) com a influències bàsiques: Nirvana, Frank Sinatra, Elvis o Britney Spears. Explosiva combinació.

Nicola Roberts

Qui havia de dir que aquesta noia sortida del Popstar i (mal)criada en el grup Girls Aloud ens havia de sorprendre el 2011 amb el seu primer àlbum en solitari Cinderella’s Eyes. Res com un senzill com el de Beat of my Drum per prendre foc a un encens que encara treu fum. Desprès de Lucky Day ara estrena nou senzill Yo-Yo, una joguina que es mou com ho fan les relacions de la Roberts.

Nicola Roberts

De blanca pell però d’acolorida personalitat, Nicola Roberts ha parit un dels millors discos Pop del 2011, malgrat no hagi tingut l’èxit que és mereix, almenys de moment. A banda dels senzills comentats, Cinderella’s Eyes inclou temes com Take I Bite o Gladiator, que ha de ser senzill sí o sí.

Dimitri Tikovoi és el productor que mou els fils de molts dels temes. Dimitri ha produït noms com Placebo o Sophie Elle-Bextor. És una influència que es nota i s’agraeix.

Azealia Banks

Apreneu-vos ja el seu nom que ben aviat el fareu servir molt. Azealia Banks porta la mirra més fresca, xunga i addictiva de tot Harlem. El seu tema 212, amb un featuring de Lazy Jay, s’estrenava a YouTube el passat setembre. Acumula més de milió i mig de visites, gens menyspreable per una producció casera que no ha vist publicat el corresponent senzill fins el passat desembre.

Azealia Banks

212 és tot un hit. Naturalitat i desimboltura innata en una explosió de registres negres xops de modernitat que no ha passat desapercebuda. després de moltes ofertes finalment Azealia Banks gravarà el seu àlbum debut a Londres, amb l’ajuda de Paul Edwoth, productor d’AdeleFriendly FiresBloc PartyFlorence + The Machine.

De moment, però, els Scissor Sisters ja l’han fitxada. Shady Love és el nom de l’avançament del nou treball de l’excèntrica banda, que no només compta amb les rimes de la Banks sinó que també s’inspira en el seu so.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies