S’acosten les dates més festives del calendari i amb elles les tradicions més destacades: el tió, l’amic invisible, els Reis, menjar més del compte, els propòsits de cap d’any que el primer d’any ja ens hem saltat, i els temuts però obligatoris sopars o dinars d’empresa.

Aquest any, amb la crisi, molts de nosaltres ens hem de trencar més les banyes per trobar bons regals on la relació qualitat-preu sigui ajustada. Una  bona idea pot ser acordar entre tots els presents marcar un límit de diners a gastar, així tothom queda bé i ens estalviarem aguantar el “notes” que fa un regal caríssim per alimentar el seu ego, o el “ronya” que gasta molt poc o re-regala alguna cosa que ell ja ha rebut. Aquí us volem donar idees originals que puguin agradar i propiciar el bon rotllo. L’única premissa que cal recordar és intentar fer un regal de bon gust i que us agradaria rebre a vosaltres.

Menys de 10 Euros

Regals Nadal Finestra Digital

Pel més sèrie-addictes podeu trobar tasses de gairebé qualsevol sèrie destacant per exemple “True Blood”, “Los Soprano” o l’última en pujar al carro “Jocs de Trons”. Si sou més aviat tranquils us proposem un bon llibre de butxaca o en edició econòmica. D’altra banda si sou una mica nerviosos podeu gaudir d’un Carl antiestrès, però si la música domina la vostra vida podeu regalar l’últim cd de Michael Jackson o la última edició d’un bon musical, com l’edició 45 aniversari de “Sonrisas y Lágrimas”. Però el més agosarat és la Guia de Supervivència. N’hi ha per sobreviure a una epidèmia zombi, un atac de vampirs o una invasió extraterrestre.

Entre 10 i 20 Euros

Regals Nadal Finestra Digital

Què us semblaria regalar un davantal de “Dexter” per servir el dinar de Nadal? Segur que ningú no rondinarà i ho trobaran molt bo tot. Pels més nostàlgics podeu trobar cortines de bany de la Marilyn o un portatovallons del Petit Princep, dos detalls que segur alegraran la dutxa del matí i l’esmorzar. Podeu regalar una agenda per començar l’any, nosaltres us proposem l’agenda de la fi del món i si el que voleu és rematar la festa amb l’ambient nadalenc un bon cd de nadales és un encert segur, encara que si les nadales no us van, us recomanem el recopilatori de R.E.M.

Entre 20 i 30 Euros

Regals Nadal Finestra Digital

En aquesta franja de preu ja podeu ampliar més el ventall de regals, us apunteu a unes galetes trekis? El complement ideal per una cuina moderna. Bon dia senyor Spock! Pau i prosperitat però la galeta me la menjo jo. Si no sou trekis i sou més de Star Wars, sempre podeu llevar-vos amb el despertador d’R2-D2 o si teniu mal despertar el de Darth Vader també us farà el fet.  Si us decanteu pel cinema teniu tot de recopilatoris de pel·lícules com el 100% Tarantino o en un registre totalment diferent la primera temporada de “Downton Abbey”. I parlant de sèries, qui no ha rigut mai amb “The Big Bang Theory”, doncs podeu regalar la samarreta de la cançó que calma en Sheldon, pot ser també calmi el vostre familiar o amic. No podem oblidar la lectura, per això us proposem “Desayuno con diamantes. 50 aniversario del film”, encara que podeu triar i remenar en la vostra llibreria preferida.

Més de 30 euros

Regals Nadal Finestra Digital

Primer de tot, felicitar als valents que accepten fer regals de més de 30 Euros, això només pot dir dues coses: o sou tots molt amics i de la família o tots esteu en un gran compromís, així que us hi haureu d’esforçar molt més ja que les opcions són gairebé infinites. Gairebé tots ens hem decantat per la moda més actual: les series, donem l’opció als nostres amics a que ens convidin a veure-la amb ells o donem l’opció als nostres compromisos a que es quedin a casa i no veure’ls durant uns dies, podeu triar l’opció més convenient. Si gaudiu d’un bon pressupost el millor és un pack amb una sèrie completa i us recomanem “Doctor en Alaska”; si el pressupost és bo però no teniu ganes de gastar molt podeu atacar amb la primera temporada de “Misfits” en Blue-Ray o la delirant “Modern family”; si hi ha nens a casa o teniu ànima de Peter Pan, el pack de Pixar és ideal. Si preferiu els llibres o els còmics us recomanem “Absolut Planetary” o la col·lecció completa de “Tintin”. Però el regal estrella podria ser una vetllada de teatre, regaleu dues entrades i espereu que us convidin, en aquest cas no hi ha res millor que “Grease”.

Esperem que amb aquestes propostes feu molt feliç a la persona amb qui heu pensat o si veieu quelcom que us agradi sempre demanar-ho al tió, Santa Claus o als Reis Mags. Us desitgem que tothom quedi molt content i ens agradaria que ens comentéssiu que us han regalat.

Bona sort a la caça del regal perfecte.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies