La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50
8Valoració

La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50, és un espectacle per a públic familiar basat en el clàssic conte de la Ventafocs. Ambientat a la dècada dels anys 50, i en forma de musical, la proposta ofereix una original visió de la història en la que la protagonista i la resta de personatges comparteixen l’objectiu d’aconseguir una de les beques d’estudis a la universitat musical Julliard.

L’espectacle ens situa a un institut nord-americà el 1959. L’Anne, la dolça protagonista, ha de combinar els estudis amb les ordres de la seva autoritària madrastra qui l’obliga a netejar, rentar i cuinar en tot moment. A més, les seves germanastres li fan la vida impossible a l’institut, menyspreant-la i esquinçant, en cada oportunitat que tenen, els somnis de la Ventafocs. No obstant això, la Ventafocs, amb l’ajuda de la fada madrina, lluitarà per fer realitat els seus objectius.

S’ofereix un espectacle de qualitat per a tots els públics amb bones actuacions dels intèrprets, que combinen l’actuació amb el ball i la cançó. Una història de superació basada en l’esforç i la igualtat d’oportunitats que transmet als més petits valors molt rellevants com el respecte, el treball, l’amistat i l’amor.

A més, la companyia afegeix a l’espectacle explicacions didàctiques de la mà d’un locutor de ràdio de l’època per tal de situar a l’espectador en el context històric, musical i cultural. En aquest sentit, repassa els artistes més destacats en els diferents gèneres musicals de l’època i enumera les fites històriques del moment.

Es defineix com una versió fresca, enginyosa i divertida del clàssic -i afegeixo emotiva-, un High School Musical a la catalana que de ben segur entretindrà els més petits aquestes festes.


Es pot veure a: Teatre Victòria
Text: Dani Cherta
Intèrprets: Roser Colillas, Jordi González, Anna Gras, Sílvia López, Ivan Padilla, Magda Puig i Muntsa Rius.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies