El passat dia 5 de desembre el nen de Linyola, Bojan Krkic, volava des de Roma per retrobar-se amb la seva afició blaugrana en la presentació del seu llibre “El Meu Barça”. Va ser a la llibreria Bertran de Barcelona , amb la companyia de Pilar Beltran (editora d’Edicions 62) i Ivan San Antonio, col·laborador en el llibre i periodista de l’Sport.

Bojan Krkic presentant "El Meu Barça". A la dreta amb Ivan San Antonio, col·laborador en el llibre i periodista de l’Sport.

 La trobada va donar per parlar del llibre, però sobretot de l’actualitat futbolística, de la seva marxa del Barça, les seves vivències a Roma o de les seves expectatives sobre el proper derbi Barça-Madrid. “El Barça és capaç d’allò impossible”, va dir.

Us deixem amb un recull dels millors moments de la trobada.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies