“Un guió és un document extrany que té dos propòsits. Un és vendre i l’altre és ser la recepta de la pel·lícula”. James Mangold

“En la meva opinió, tant l’actuació com la direcció no són més que arts interpretatives. Escriure és probablement el cantó creatiu de fer cinema”. Clint Eastwood


Joan Carles Sánchez-Marín és autor de “El guión hablado. Conversaciones con guionistas y directores del s.XXI“. Professor de guió, story editor i guionista. L’any 2005 va guanyar el Premi “Fructuós Gelabert” de guions, atorgat per la Universitat Ramon Llull. Des de l’any 2008 gaudeix donant classes al Màster de guió de la Fundació Taller de Guionistes de Barcelona i col·labora en altres escoles de la mateixa ciutat. Combina la seva feina de guionista d’animació amb el de ficció. També exerceix de consultor de guions i analitza guions per al Departament de  Desenvolupament de Ficció Televisiva de la productora Rodar y Rodar de Barcelona.

Crítica de “El guión hablado. Conversaciones con guionistas y directores del s. XXI

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies