Fuga de Cerebros 2
4Valoració

Amb una estructura paral·lela a la de la primera part, no hi ha cap misteri darrera de Fuga de Cerebros 2: humor escatològic, exaltació de l’amor i l’amistat i arguments ridículs. En aquest cas el protagonista principal és Alfonso (Adrián Lastra), germà del personatge que interpretava Mario Casas a l’anterior entrega. Com ell, està profundament enamorat d’una noia i com ell marxarà a Harvard amb quatre amics (Chuli, Cabra, Corneto i Ruedas), per aconseguir el seu amor.

Gairebé un remake, aquesta segona part repeteix els esquemes de l’anterior pel·lícula presentant a un protagonista similar en una situació idèntica, amb dues noies en lloc d’una. Igualment els quatre co-protagonistes tenen una funció que no ha variat: ajudar, mitjançant els plans més desastrosos, a Alfonso a lligar-se a la noia i mantenir l’engany que els ha portat allà. Pel camí trobaran l’amor, aprendran a acceptar-se a ells mateixos i veuran com la seva amistat perilla. Si heu vist Fuga de Cerebros, tot això us ha de sonar, i aquest és el principal defecte de la pel·lícula: no és capaç d’aportar res diferent i es basa en un conjunt d’idees que no sorprenen per òbvies i que a estones ni fan riure, el pitjor que es pot dir d’una comèdia esbojarrada. Altres punts negatius són un excés de moments extremadament ensucrats, la repetició d’acudits i personatges totalment innecessaris.

Fuga de Cerebros

Entre els aspectes més positius de la pel·lícula tenim les històries del Cabra (Canco Rodríguez), que a Harvard es converteix en professor d’espanyol i el que acaba ensenyant als seus alumnes són expressions típiques  de la tómbola a la que treballa. També són entretinguts alguns dels moments d’Alfonso (la primera cita amb Paula Prendres o el seu problema amb les drogues) i de Chuli (Alberto Amarilla), que farà de professor de biologia marina amb uns coneixements que provenen de la peixateria del Carrefour

Fuga  de Cerebros 2 és una comèdia que entretindrà als que van gaudir amb la primera part. La resta no penseu que aquesta pel·lícula us aportarà alguna cosa d’interès. Ni tan sols la presència testimonial de David Hasselhoff serveix per donar un toc d’originalitat a una producció que deliberadament ha volgut repetir la fórmula que va funcionar en el seu moment.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies