Sergio Dalma, el cantant, músic i compositor català de 47 anys, va presentar ahir a Madrid davant dels mitjans de comunicació el seu nou àlbum “Vía Dalma II”, que surt a la venda aquest mateix 29 de novembre.

El disc és una continuació de “Via Dalma”, publicat al 2010 i guanyador de quatre discs de platí amb els quals va conseguir ser l’èxit més gran en el panorama musical espanyol de l’any passat. Aquesta segona part, segons Dalma era necessària degut precisament al gran èxit de la primera entre el públic i també per la gran quantitat de temes que va haver de deixar fora en l’anterior selecció.

En aquest nou àlbum, Sergio Dalma ens porta de nou de viatge pels clàssics italians, adaptats per l’ocasió al castellà i al català (amb un bonus track de “Senza una donna“), però sense perdre els elements de la “musica leggera”: emocionant, captivadora i romàntica.

Sergio Dalma Via Dalma II

Via Dalma II” és un selecció de “cançons d’autor” amb un repertori molt popular que inclou temes com “Gloria” i “Te Amo” (Umberto Tozzi), “Senza una donna” (Zucchero) i “La cosa más bella” (Eros Ramazzotti). Cançons de gran èxit també a Espanya, amb estrelles com “El Mundo” (Jimmy Fontana), “Margarita” (Ricardo Cocciante ) i “La Bambola” (Patty Pravo) que van marcar la historia musical i cultural d’Itàlia.

El disc, que segons ha admès el propi cantant podria tenir un tercer capítol, ha estat produit amb Claudio Guidetti, músic i compositor de grans temes de la música italiana i productor entre d’altres de Umberto Tozzi, Eros Ramazzotti, Laura Pausini i Tiziano Ferro.

Al finalitzar la roda de premsa, Dalma, acompanyat d’un pianista, ha ofert una interpretació en directe d’alguns fragments del disc, del qual ha reconegut que el tema que li va ser més complicat d’adaptar va ser “La cosa más bella” d’Eros Ramazzoti.

A més de les mencionades, el tracklist del disc es completa amb “Yo no te pido la luna“, “La fuerza de la vida“, “Gloria“, “Te enamorarás“, “Poco a poco me enamoraré de ti“, “Margarita” i “Tornerò“.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies