Arribats de Londres, Robert Pattinson, Taylor Lautner i Bill Condon aterraven a Barcelona per dur la bogeria i la cridòria a la ciutat comtal en la Gran Premiere del quart film de la saga Crepúsculo, “Amanecer – Part 1”. Vampir i home llop han passejat per la catifa vermella atents amb els fans que trencaven els silenci del Fòrum amb els seus crits.

La cridòria anava en augment a mesura que un s’acostava al Centre de Convencions del Fòrum. Una massa de gent (majoritàriament noies) envoltava la zona habilitada per rebre la premiere de la 4ª entrega de la saga Crepúsculo “Amanecer I” a nivell estatal.

Premiere Crepúsculo Amanecer Barcelona

Un cop acreditada i situada estratègicament davant el Photocall només calia tenir paciència i esperar l’arribada dels grans protagonistes de la nit: Robert Pattinson (Edward Cullen), Taylor Lautner (Jacob Black) i el director del film, Bill Condon. I l’espera no s’ha allargat gaire. Part de la família de Crepúsculo ha seguit el circuit programat passant pel Photocall, la zona d’autògrafs pels fans, la zona de premsa de TV per finalment marxar altre cop per on havien arribat.

Premiere Crepúsculo Amanecer Barcelona Pattinson Condon

Premiere Crepúsculo Amanecer Barcelona Pattinson Lautner

Taylor Lautner, amb un conjunt més encertat que el que va lluir a la premiere de Los Angeles i Robert Pattinson lluint una elegància molt british, s’han deixar fotografiar breument a la zona de premsa. Qui tenia tot el pes del protagonisme eren els fans que portaven hores esperant l’arribada dels actors i per tant eren ells qui es mereixien tota l’atenció.

Els crits i els xiscles no han parat des del moment de l’entrada fins el de la seva desaparició. Ells, amb parsimònia, s’han deixar guiar pels membres de l’staff: ara foto aquí, ara foto allà, ara somriu, ara vine aquí, ara marxa.

Premiere Crepúsculo Amanecer Barcelona Lautner

A Taylor Lautner se l’ha vist més rialler que no pas a Robert Pattinson. Semblava gaudir més del moment tot i que, per una servidora, allò era de bojos. Anaven atenent tothom, es feien fotos amb els fans de les primeres fileres, signaven de les formes més inversemblants… Certament aquest tipus d’events són els que més es desconeixen de les promocions dels films i que més feixucs deuen ser de realitzar perquè els seguits d’estrenes els han dut a visitar Roma, Los Angeles, Londres i Barcelona en tan sols 6 dies. Una marató no apte per a humans. Clar que tractant-se d’un home llop i un vampir, la cosa canvia….

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies