En un vaixell que ens porta a recórrer el port actual, en Xulio R. Trigo ens presenta la seva nova novel·la “El port del nou món” Després de fer-nos visitar Tàrraco, ara ens porta a la Barcelona del segle XV, una ciutat oberta al mar i que afronta el repte de construir el seu port.

"El port del nou món" Xulio R. Trigo Edicions 62

Les novel·les de Xulio R. Trigo neixen de la curiositat. “El port del nou món” neix de la pregunta: “com era possible que una ciutat tan important com Barcelona no tingués un port?” i a partir d’aquí en Xulio es llença a buscar la resposta. Escriu novel·la històrica i té clar que primer de tot, és una novel·la; per tant una ficció que ha d’entretenit, però li agrada que hi hagi un rerefons històric que serveixi de base.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies