Forever King of Pop
7Valoració

“Forever. King of Pop” torna a Barcelona, aquest cop allotjat en la vorera de davant, al Teatre Arteria. Un espectacle que abandona el format tradicional del musical per fer una proposta més festiva, plena de ball, màgia i, sobretot, de la música del gran Michael Jackson.

El show reuneix a una quarantena d’artistes en escena per, durant més de dues (gens pesades) hores i mitja, donar vida a un tribut en el que les cançons de Jackson són les protagonistes. “Billie Jean“, “Beat it“, “Thriller” o “Bad” són alguns dels temes que no podien faltar en aquest recull que no oblida d’altres creacions menys conegudes i que entusiasmaran sobretot als més devots del Rei del Pop, com “Speechless” o “Ease on down the Road“.

Animats per l’èxit aconseguit a Madrid, prorrogant fins a 11 setmanes i amb més de 60.000 espectadors, el productor de “Forever King of Pop“, Carlos J.López, i tot el seu equip tècnic i artístic van iniciar una gira que l’any passat feia parada al Teatre Apolo, i després de donar la volta a Espanya torna a Barcelona amb alguna que altra novetat.

Fran Jackson i Mampuele són els noms dels dos imitadors de Michael Jackson amb els que compta l’espectacle. Maquillats i vestits per a l’ocasió, tots dos són els responsables de fer-nos recordar al Michael més físic: el seu ball, moviment, gest,… presència. Una invitació al record desigual en els resultats, sobretot en aquesta renovada versió, i és que Fran Jackson continua sense convèncer, els seus moviments continuen veient-se cansats, bruts i pesats, i això sense parlar del play-back (que en una any ja podria haver-se après les lletres). Mampuele, en canvi, deixa de banda una gran quantitat de maquillatge i substitueix el cabell llarg per un afavoridor tall estil Thriller, i amb una naturalitat d’agrair és fica el públic a la butxaca.

Entre les novetats d’aquesta nova temporada, destaquen la incursió de temes com “Much Too Soon”, inclòs en el darrer àlbum pòstum de Jackson (“Michael”), o la incorporació de nou vestuari i noves coreografies com la de “Blood on the Dancefloor”. Malauradament l’estructura del show continua essent la mateixa, i peca dels mateixos vicis, com alguna que altre actuació més pròpia d’un espectacle de fi de curs de l’escola de ball del barri, o aquells moments en que en comptes de fer-nos recordar a Jackson ens fan trobar-lo a faltar.

És quan en deixen de banda la imitació per centrar-se en la creació, que “Forever. King of Pop” convida a l’evocació, i deixem de pensar en l’absència de Michael Jackson sobre l’escenari per començar a gaudir de la música, el ball i el muntatge. Les divertides, emotives i erudites converses dels presentadors (Carolina Serrano i Samuel Gómez Martínez), la qualitat del grup de músics, tècnics i ballarins i , sobretot, les versions pròpies de les cançons en clau Gospel, convertiran l’Apolo en una festa.

Si voleu unir-vos a la festa teniu assegurada la diversió, i és que us resultarà difícil resistir al ritme i no posar-vos a donar palmades o a ballar.


Es pot veure a: Teatre Arteria
Intèrprets: Fran Jackson (Michael Jackson), Mampuele (Michael Jackson), Carolina Serrano (presentadora i cantant), Samuel Gómez Martinez (presentador i cantant)

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies