A “Skins”, un grup de joves de 17 anys, de Bristol, que tracten de créixer i trobar la felicitat. A la trama, hi apareixen temes com la promiscuïtat sexual, l’homosexualitat, la virginitat, les drogues, l’anorèxia, les relacions familiars o la mort. A partir del dimecres, 9 de novembre, teniu l’oportunitat de veure aquesta sèrie al canal 3XL. Val molt la pena.

Skins és una sèrie de televisió produïda per la cadena britànica E4 (propietat de Channel 4), on s’emet des de 2007, i que durant el 2012 emetrà la sisena temporada. Aquesta sèrie britànica, creada per Jamie Brittain i Bryan Elsey, se centra en la vida d’un grup de joves de 17 anys, de Bristol, que tracten de créixer i trobar la felicitat. A la trama, hi apareixen temes com la promiscuïtat sexual, l’homosexualitat, la virginitat, les drogues, l’anorèxia, les relacions familiars o la mort.

La sèrie es coneguda per la seva aposta per actors novells i joves escriptors. L’elenc és totalment reemplaçat cada dues temporades, quan els personatges surten de l’institut i comencen la seva vida adulta. En general hi ha al voltant de vuit membres en el repartiment principal, encara que la segona generació en tenia nou. La majoria dels actors  principals  són relativament inexperts, però molt solvent interpretativament. D’aquests joves actors han sortit rostres que ara són habituals al cinema com Nicholas Hoult (“X-men, primera generación”) o Dev Patel (“Slumdog Millionaire“). A més, la sèrie aposta per  actors o còmics britànics per interpretar als pares, que normalment apareixen de manera esporàdica.

Skins UK E4 3XL

Les primeres dues temporades tenen com a protagonistes a Tony (Nicholas Hoult), el popular; Sid (Mike Bailey), el verge enamorat de la nòvia del seu millor amic; Michelle (April Pearson), la xicota d’en Tony; Cassie (Hannah Murray), l’excèntrica sonada; Chris (Joe Dempsie), bromista i enamorat de la profe; Jal (Larissa Wilson), l’artista; Maxxi (Mitch Hewer), el gay; Anwar (Dev Patel), el musulmà, Effy (Kaya Scodelario), la germana de Tony i Abigail (Georgina Moffat), la pija addicte. Cada capítol se centra en un dels protagonistes i s’acaba temporada amb un capítol més coral.

Per a la tercera temporada, el repartiment va ser reemplaçat pràcticament de manera total, exceptuant a la germana de Tony, Effy (Kaya Scodelario), i la seva amiga Pandora (Lisa Backwell). Per la seva banda, les temporades cinc i sis consten d’un nou repartiment encapçalat per Franky (Dakota Blue Richards) i Mini (Freya Mavor).

La sèrie tracta bàsicament sobre l’amor i l’amistat en l’adolescència. Skins és una sèrie divertida, sexy, irreverent i molt políticament incorrecta però que no defuig parlar de temes importants. Com és habitual en les sèries angleses no fa concessions, si ha d’haver sexe, alcohol o paraulotes, n’hi ha i amb tota la seva magnitud, potser per això la versió nord-americana va fer esclatar la polèmica i va ser cancel·lada després d’una primera temporada amb 10 episodis.

Skins UK E4 3XL

Skins és un dels drames juvenils més innovadors del panorama britànic i ha rebut nombrosos premis, com dos Bafta o el Rose d’Or.  A més, ha generat un fenomen dins i fora de la xarxa: milions de seguidors a Facebook i Twitter, recopilatoris musicals i remake nord-americà del que ha hem parlat. Els crítics diuen que es tracta d’una de les millors sèries per a joves d’aquest segle, i no exageren.

Skins consta de sis temporades, amb tres “generacions” diferents d’actors. El canal 3XL l’emetrà des del començament i serà la primera vegada que Skins es podrà veure sencera i en obert a l’estat. El primer capítol l’emetrà el 9 de novembre de 2011, a les 22.30.SKINS

Creadors: Jamie Brittain i Bryan Elsey
Direcció: Paul Gay, Adam Smith i Minkie Spiro
Producció: Chris Clough
Intèrprets: (1a generalció) Nicholas Hoult, Mike Bailey, April Pearson, Hannah Murray, Joe Dempsie, Larissa Wilson, Mitch Hewer, Dev Patel, Kaya Scodelario i Georgina Moffat.
Temporades: 5 emeses i 1 pendent d'estrena
Data d'estrena: 25 de gener de 2007

Web oficial


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies