Detrás de las paredes
5Valoració

Què és el que s’amaga “detrás de la paredes”? La resposta se’ns presenta en forma de pel·lícula de misteri. I ho descobrirem de la mà del Bond més potent: Daniel Craig, que patirà i ens farà patir (serrellet fatxenda a banda), en el seu empeny per protegir la seva família.

Que per què pateix Daniel Graig? Doncs perquè realment el seu personatge ho passa molt malament. Imagineu-vos  a la seva pell. Pare de família que tot just deixa la seva feina d’editor per dedicar-li més temps a la seva esposa i dues filles, i refugiar-se en la seva nova casa, que de sobte veu que el seu escenari de felicitat és molt més fosc de que sembla. Un terrible secret s’amaga en aquella casa i assimilar-ho resultarà traumàtic.

Que per què ens farà patir a nosaltres també? Bé, el nostre patiment segur no estarà a l’alçada del de Craig, i segurament quedarà vinculat a un parell o tres d’escenes efectistes de les que inclou el film, però molt probablement vindrà determinat per els més de tres despropòsits que inclou, i fins i tot els més exigents patiran també l’ennuvolament que genera tal matxembrat de temàtiques del genere. I és que només cal ficar al microones els arguments de “Los Otros”, “La Casa Encantada”, “Introuders”, “El Replandor” i “Alguien Voló Sobre el Nido del Cuco”, per obtenir la recepta de “Detrás de las paredes”.

Sobta sobretot que el director del film sigui Jim Sheridan (“Mi Pie Izquierdo”, “En el nombre del Padre”, “The Boxer”), que sembla només present als títols de crèdit. On és en Sheridan quan l’estructura del film salta a batzegades com l’agulla del tocadiscs ho fa sobre un vinil caspós? Per què les resolucions als conflictes resulten no obvies però si senzilles i precipitades? Són els altres misteris que habiten darrera les parets.

Daniel Craig ho passa malament a "Detrás de las paredes".

Amb tot, l’excel·lent casting (que inclou Rachel WeiszNaomi Watts) es queda en correcte, quedant poc espai pel seu lluïment, almenys a nivell interpretatiu, i és que, això sí, a Daniel Craig no li falten oportunitats per fer demostracions abdominals dels seus progressos en el gimnàs.

Acompanyada per unes crispetes i una manteta, potser sigui una opció considerable per una tarda de diumenge a casa.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X