"La dama del arcángel" de Nalini Singh
7Valoració

Una antiga i malèvola immortal està despertant a Manhattan per reclamar el seu fill, l’arcàngel Rafael. Només una cosa s’interposa en el seu camí: Elena Devearux, una caçadora de vampirs, convertida en àngel i consort d’un dels arcàngels més poderosos del món..La tercera novel·la de la sèrie de “El Gremi dels Caçadors” recull l’essència i els personatges de les dues novel·les anteriors: El Ángel caido i El beso del arcàngel. La caçadora de vampirs “Ellie” i l’arcàngel Rafael, han tornat a Nova York només per enfrontar-se a una terrible amenaça.

Els senyals del mal estan per tot arreu: una inusual onada d’assassinats perpetrats per vampirs assola Manhattan, inexplicables tempestes enfosqueixen el cel, la terra tremola compulsivament i l’arcàngel ha caigut presa d’una ràbia incontrolable … Tots els senyals conviden a pensar que un ésser terrible i mil·lenari està a punt de despertar. Els vents xiuxiuegen seu nom: Caliane. Rafael i els seus arcàngels tenen poc temps per trobar-la i evitar que consumi la seva venjança. Perquè quan els àngels es vengen, els innocents paguen el preu més alt de tots…

Per fi, en aquesta última entrega de la saga descobrim molts secrets dels àngels, dels vampirs i com no, dels humans. Sempre s’han plantejat les teories dels vampirs amb set de sang, però quan es planteja una trama on aquests no són més que esclaus dels seus amos i creadors, els arcàngels, la sang no corre només per uns ullals, sinó que pot arribar a cobrir una ciutat sencera o fins i tot el món sencer.

La moralina de la història és la necessitat de la humanitat, no com a gènere o espècie, sinó com a essència. Els éssers immortals han perdut la seva humanitat en el decurs de la seva vida més enllà de la vida mortal. Això és el que representa l’Ellie, la humanitat que s’obre pas en el cor d’un esser que fins llavors tenia el cor gelat i ara confia els seus secrets i la seva essència natural al sentiment d’unió i la necessitat de connexió. Gracies a aquesta humanitat, el que podia haver resultat una tragèdia de magnituds catastròfiques queda en un stand-by.

Hi trobareu més ironia i un desenvolupament coherent de la història i molts personatges odiosos com en Jeffrey acaben no sent-ho tant, i d’altres com Dmitri o Veneno segueixen en la seva línia i d’altres com illium o Jason cada cop es mostren més humans. La pregunta és: realment tot el que succeeix és culpa de Caliane?

Novel·la lleugera, on hi regna la lleialtat, l’honor, el poder, l’amor sense deixar de banda la crueltat que regna en el món i la necessitat d’impartir justícia, ja sigui angelical a humana.


Editorial: DeBols!llo
ISBN: 9788499891965
Pàgines: 352 pàgines
Preu: 9,95 €

Nalini Singh va néixer a Fiji i es va criar a Nova Zelanda. Va viure al Japó durant tres anys, durant els quals va aprofitar per viatjar i conèixer altres països asiàtics. Ha treballat com a advocada, bibliotecària, professora d'anglès, en una fàbrica de dolços i en un banc, i no necessàriament per aquest ordre. Actualment resideix a Nova Zelanda i es dedica exclusivament a escriure. Amb la sèrie Psi / canviants, que publica en espanyol Plaza & Janés, i la sèrie El Gremi dels Caçadors, que publica en espanyol Debolsillo, Nalini Singh ha escalat a les llistes de best sellers d'Estats Units, Gran Bretanya i Alemanya, ha guanyat nombrosos premis del gènere i, sobretot, el favor dels lectors.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies