7 de 9 a l'especial Polseres vermelles

Queden encara serrells pendents, però tot apunta que “Polseres vermelles” travessarà l’Atlàntic i es convertirà en “The red band society”. S’encarregarien del projecte dos dels grans noms de la ficció, Steven Spielberg i Marta Kauffman, cocreadora de la mítica sèrie “Friends”.

Dreamworks, la productora de Steven Spielberg, seria l’encarregada d’adaptar la sèrie de TV3 i Filmax “Polseres vermelles” per a la cadena nord-americana ABC. Ho farà sota el títol “The red band society”. Tothom mira de ser prudent amb l’acord que encara no és definitiu, però els comentaris d’Albert Espinosa i de Pau Freixas en el twitter deixen entreveure clarament l’alegria que els suposa un fet com aquest, i qui no?

The red band society (Polseres vermelles) TV3 Filmax

Per a mi és una felicitat total que dos persones que admiro com la Marta Kauffman i l’Steven Spielberg vulguin fer l’adaptació de “Polseres”, perquè és part de la meva vida de petit i també l’adaptació del meu llibre “El món groc”, explica Espinosa.

A més, diu el creador de “Polseres”, Kauffman va crear “Friends”, que va ser una història d’amistat, i “Polseres” és també una historia d’amistat, i Spielberg fa històries que parlen de mort, amb tendresa, i on els nens tenen un paper important.

Segons Espinosa, que espera impacient la confirmació de l’acord, la notícia d’aquesta adaptació ha estat per a ell un moment molt especial. “Quan vaig saber que Spielberg havia vist la sèrie i havia plorat i rigut va ser un dels dies mes emocionants de la meva vida. Crec que està en les millors mans possibles”.

Tot i els grans noms implicats en el projecte, aquesta no serà però la primera vegada que la sèrie d’Albert Espinosa i Pau Freixas travessarà fronteres. “Polseres vermelles” també ha estat adquirida per la TV Azteca de Mèxic i el canal públic llatí V-me, que emet als EUA i Puerto Rico, i a Espanya, els espectadors la podran seguir també a través d’Antena 3 i el canal de pagament TNT, que l’estrenarà en breu.

Mentre disfruta d’un èxit de la primera temporada que va molt més enllà del que es podia somiar, Albert Espinosa, el creador de la producció, està immers en l’escriptura dels guions de la segona temporada per a TV3, una entrega que es rodarà l’estiu vinent i que arribarà a antena a partir de la tardor del 2012.

Estic escrivint el capítol set dels quinze de la segona temporada i està previst que al gener comencem el càsting. Estic molt content, crec que encara és més xula que la primera“, assegura.

La segona temporada també estarà dirigida per Pau Freixas i mantindrà l’equip de protagonistes, però inclourà novetats en els espais on es desenvolupa la història. Segons va avançar tindrà dos escenaris principals: l’hospital i el pati de l’escola on estudiaran alguns dels protagonistes.

Fins ara “Polseres vermelles” només ha donat alegries als seus coproductors. A més del reconeixent en forma de crítica, premis i vendes internacionals, la sèrie va despertar tot un autèntic fenomen “fan” entre els seus seguidors, molt actius a xarxes socials com Facebook i Twitter, i va aconseguir una audiència mitjana de 492.000 espectadors i un 15,5% de quota.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies