L’article conté spoilers. No llegiu el text de les sèries que no hagueu vist fins l’última temporada.

How I met your mother (Temporada 7)

Arranquem ja el setè any al costat del grup d’amics més famosos de Nova York des de ‘Friends’. Només començar la temporada, el Ted Mosby del futur ja adverteix als seus fills (no sabem si en broma) que no està ni de lluny arribant al final de la historia de com va conèixer la seva mare. I el cert és que fa temps que saber qui serà la futura senyora Mosby ha deixat de ser l’alicient principal de la sèrie. Fins i tot podriem dir que les vides i embolics dels seus amics tenen més importancia en quasi tots els capítols que no pas la del propi Ted.

En aquest setè any veurem com el lligón empedreït de Barney (Neil Patrick Harris) sembla que per fi està disposat a posar seny i escollir la monogamia amb la seva nòvia, la Nora. Però la Robin (Cobie Smulders) s’adonarà de que encara està enamorada d’ell i el dilema sobre si confessar-li els seus sentiments al seu ex o no, l’acabaran portant al psiquiatra. Per la seva banda la Lily (Alyson Hannigan) i en Marshall (Jason Segel) es preparen per ser pares a la vegada que ell ha aconseguit per fi el treball dels seus somnis com a advocat ecologista. I en Ted (Josh Radnor) després d’acabar de mala manera amb la seva última nòvia estable, segueix preguntant-se si mai trobarà l’amor de la seva vida mentre es retroba amb la seva ex Victoria, i prova de lligar amb alguna de les noies que s’aturen a la barra del bar McLaren.

Així que per ara, enlloc de la resolució del misteri sobre la senyora Mosby, els capítols segueixen avançant amb bon humor, situacions enginyoses, minúscules dosis de drama i molta ironia sobre les relacions d’amistat i de parella en la societat actual. Tot això segueix fent de ‘How I met your mother’ una de les millors eleccions entre les comèdies que habiten la graella televisiva.

Nikita (Temporada 2)

Entre les novetats de cada temporada televisiva es colen alguns remakes o seqüeles de sèries d’anys anteriors i així a la temporada 2010-11 la CW va decidir recuperar el personatge de ‘Nikita’ ja vist tant al cine com a la tele.

La nova sèrie ens presentava una Nikita (Maggie Q) ja fugida de l’organització que l’havia convertit en asasssina d’èlit. I en la primera temporada vam seguir les seves aventures en diverses missions destinades a acabar amb la Divisió amb l’ajuda d’una jove agent infiltrada, l’Alex (Lyndsy Fonseca). Els primers 22 capítols acabaven amb el Michael (Shane West) també abandonant la Divisió i unint-se a la causa de Nikita, amb una de les caixes negres que contenen dades de totes les missions que la malvada organització havia dut a terme. I per la seva banda, l’Alex es separava de la seva aliada per emprendre el seu propi camí cap a venjar-se dels qui van matar els seus pares i li van prendre el seu imperi empresarial.

Ja aleshores, en començar la sèrie, li vam destacar alguns defectes que sobretot acusaran els que eren fans de l’anterior ‘La Femme Nikita’ protagonitzada per Peta Wilson i Roy Dupuis. I pel que portem de segona temporada, aquests defectes segueixen i encara agreujats. En primer lloc a la nova ‘Nikita’ li falta un dolent de pes. Ara és Amanda (Melinda Clarke) qui dirigeix la Divisió, mentre Percy (Xander Berkeley) està reclòs en una gàbia de vidre al sòtan, des d’on es dedica a emular l’Hannibal Lecter de ‘El Silenci dels Anyells’ en un “homenatge” bastant discutible. L’Alex decideix que la Divisió li pot proporcionar els recursos que necesita per dur a terme la seva venjança, així que sense formar-ne part, seguirà col.laborant amb Amanda. I també reapareix l’organització rival de la Divisió, Gogol, amb Ari Tasarov (Peter Outerbridge) al capdavant. Però entre tots ells es tenen tant d’apreci i respecte que els enfrontaments entre tots ells acaben sempre en no res, i un té la sensació que Nikita no corre mai perill de debò.

Tampoc aguanta les comparacions el nou Birkhoff (Aaron Stanford) que si en l’altra sèrie era un jove informàtic entusiasta i de bon cor, aquí és un friki bastant repel.lent. I més ara que també ha deixat la Divisió convertit en un home molt ric, que es dedicarà a ajudar a Nikita i Michael en les seves missions. I finalment aquest últim, que no ha fet oblidar ningú l’enigmàtic i sorprenent personatge que interpretava Roy Dupuis i que ara s’ha convertit en un Michael bastant fluix i que forma una parella massa edulcorada amb Nikita.

Així doncs, la segona temporada de Nikita continua com el final de la primera, com una sèrie d’acció justeta però que fa molt curt de personatges i plantejament.

Gossip Girl (Temporada 5)

Amb l’audiència caient en picat i molts dels fans abandonant la sèrie, no eren pocs els que pronosticaven ja el final de ‘Gossip Girl’, mentre els seus protagonistes van provant sort al món del cinema i la música. Però finalment la CW l’ha renovada un any més. En els temps que corren, es difícil sentir empatia pels megapijos del Upper East Side i els seus “problemes”, però Blair, Serena i companyia venen disposats a entregar-nos un altre any de supervestits, festes mega guais, traicions que ja han perdut l’efecte sorpresa i la mala llet de les primeres temporades, i vivències que s’allunyen molt de les dels joves normals i corrents d’avui en dia.

En aquesta nova temporada, Blair (Leighton Meester) es disposa a convertir-se en la nova princesa de Mónaco casant-se amb el príncep Louis Grimaldi (Hugo Becker), de qui està embarassada. Tema que no será fácil ja que la familia d’ell no accepta de bon grat la seva escandalosa vida i a sobre la germana de Louis té plans d’usurpar-li el dret al tron. Chuck (Ed Westwick) després de renunciar ¿definitivament? a Blair prosseguirà el seu marató de diversions convertit en un jove sense la seva part més humana. Nate (Chace Crawford) començarà a compaginar els estudis amb una feina en pràctiques en un mitjà de comunicació dirigit per la Diana (Elizabeth Hurley), més interessada en els escàndols dels famosos i anar-se’n al llit amb el seu nou becari que en el periodisme rigurós. Dan (Penn Badgley) llençarà el seu primer llibre, una sàtira sobre els rics novaiorquesos que no sentarà gens bé als seus amics. I la Serena (Blake Lively), eterna jove sense estudis ni ofici, provarà ara de fer carrera com a assistent d’una productora a la vegada que comença a compartir pis amb la seva “cosina” Charlie (Kaylee DeFer) de qui l’any passat ja vam saber que en realitat és una actriu contractada per la tieta de Serena per robar els diners a la familia Van Der Woodsen.

Si ja vau començar a agafar mania als personatges de la sèrie i no us hi sentiu indentificats per res, ni us importen els seus problemes superficials, no cal que comenceu aquesta cinquena entrega perquè ve carregada de més del mateix (i a sobre sona tot repetit). Si pel contrari l’estil de la sèrie ja us agrada i us diverteix, endavant amb 22 capítols més per agafar un empatx de xampany, vestits de festa, neures pijes i dilemes que farien avergonyir a qualsevol que tingui els peus a terra.

House (Temporada 8 )

Han passat 11 mesos des de que House va fer una entrada triomfal amb cotxe a casa de Cuddy. El primer episodi de la vuitena, i segurament última temporada , ens mostrarà a House (Hugh Laurie) en la presó. El nostre doctor ha estat condemnat a 12 mesos pel tema del cotxe i per haver intentat fugir del país. Però als 8 mesos podria aconseguir sortir en llibertat condicional, ja que necessiten fer espai a la presó sobreocupada, però per això hauria de mantenir-se fora de problemes durant cinc dies. Al doctor House no li serà tant fàcil aconseguir-ho, la màfia de la presó li reclama vicodina a canvi. Mentre mira d’aconseguir el pagament per la seva sortida, House comparteix cel·la amb un psicòpata i sent curiositat per un reu que mostra uns estranys símptomes.

La vuitena temporada de House ha començat d’una manera que sembla “Prison break”, amb el nostre doctor lluny del seu hospital. En l’equip d’actors hi ha canvis importants. El principal ha estat la sortida de Lisa Edelstein, Cuddy, que ha canviat “House” per “The good wife” i ja no la veurem en aquesta temporada. Encara que apareixerà en alguns capítols, Olivia Wilde coneguda pel seu paper de Thirteen, també abandona la sèrie.

A canvi tindrem unes quantes incorporacions: Odette Annable interpretarà a la Dra. Jessica Adams, a qui House coneix en la infermeria de la presó en el primer capítol de la temporada i que s’emportarà un cop torni a l’hospital i Charlyne Yi qui donarà vida a la Dra Chi Park, qui també s’uneix a l’equip de House.

A banda hi ha alguns dubtes, qui serà el nou cap de House en el  Princeton Plainsboro, serà Wilson (Robert Sean Leonard)? Serà Foreman (Omar Epps)? Serà algú altre a qui no coneixem? I sigui qui sigui aconseguirà domar a indomable Gregory House?

Per altra banda Com haurà evolucionat el Huntington de Thirteen en aquest any? Perquè acaba marxant? Com porta Taub (Peter Jacobson) ser pare de dos fills -recordem que vam acabar temporada amb la notícia de tenir la seva dona i l’infermera amb qui tenia una relació prenyades? Haurà posat seny? I on està Chase (Jesse Spencer)?

Per últim i com a curiositat dir que Wentworth Miller (“Prison Break”), sortirà en el tercer capítol de l’octava temporada de “House” com a pacient de House.

Supernatural (Temporada 7)

Els germans Winchester van acabar temporada davant de Déu. Un Déu amb el mateix aspecte de Misha Collins i responent al nom de Cass. Sí, l’àngel havia estat ascendit i ara era el cap de tot.

Tot feia pensar que la setena temporada se centraria en la lluita dels germans contra aquest nou Déu despòtic i mirar de retornar al seu lloc a Castiel. I sí sembla que el primer capítol corrobora això, però no. Leviathans, apunteu aquest nom. Apunteu-lo perquè els Winchester no hauran de lluitar contra l’àngel vingut a més, sino contra aquests nous sers malèfics sortits del purgatori, amb molta gana i molt mala baba. Aquesta nova temporada els dos germans han de lluitar amb un enemic completament diferent al de les altres i que els és molt desconegut.
De fet el personatge de Misha Collins, deixa de ser fix en la setena temporada. El veurem en el dos primers capítols però després ja no sabem quan tornarà a aparèixer, ni com.

Per altra banda Sam (Jared Padalecki), continuarà lluitant per mantenir al seu cap a lloc i Dean (Jensen Ackles)sent que no pot deixar de vigilar-lo ni un segon. Després de recuperar la seva ànima i de perdre la paret que el protegia de la bogeria, Sam té problemes per saber que és real i que no. Les aparicions de Lucifer (Mark Pellegrino); fa perillar el seu equilibri mental.

Hi haurà alguns retorns puntuals a “Supernatural”, per una banda Adam (Jake Abel) i Jo Harvelle (Alona Tal). Altres aparicions puntuals seran les de Charisma Carpenter i James Marsters, per una banda, coneguts per haver participat a”Buffy cazavampiros“, com Cordelia i Spike, apareixeran en el cinquè capítol de la nova temporada interpretant un matrimoni i per l’altra Jewel Staite, coneguda pel seu paper de Kaylee Frye a  ‘Firefly‘, qui interpreta un amor perdut de Sam.

Mujeres desesperadas (Temporada 8 )

Mujeres Desesperadas

Bree, Lynette, Susan i Gabrielle ens deixen, ens abandonen. Aquesta temporada protagonitzaran els últims episodis d’una sèrie que fa vuit anys va aterrar a les nostres pantalles per oferir-nos un drama diferent, original, sofisticat i ple d’humor. Les audiències minvants i l’esgotament de les trames de les protagonistes són les raons d’aquest final però la bona noticia és que encara queden 23 capítols plens d’aventures i un més que probable gran final.

Tot i l’esgotament de les trames que havíem mencionat, la setena temporada ens va presentar un conjunt d’històries molt sòlides, incloent un misteri central ben construït i desenvolupat. La temporada acabava amb les nostres protagonistes superant les seves diferències i unint-se per amagar el cadàver del padrastre de la Gabrielle (Eva Longoria), assassinat pel Carlos. En el primer capítol d’aquesta vuitena temporada ens trobem a les protagonistes un temps després unides per un secret macabre, tractant de seguir amb les seves vides. Però Bree (Marcia Cross) rebrà una carta anònima que indica que algú sap el que ha passat, una història que connectarà amb la celebrada primera temporada de la sèrie.

Mentrestant, Susan (Teri Hatcher) i Carlos (Ricardo Chavira) no podran suportar els remordiments i, en no poder parlar amb ningú pel seu pacte de silenci, iniciaran una relació d’amistat que els ajudarà a posar una barrera a la culpa. Gabrielle i Mike (James Denton) veuen com les seves parelles estan distants i deprimides i Mike començarà a preguntar-se el que li ha passat a la seva dona. Bree té una relació amb un policia, un company massa perillós en la seva situació actual, i ben aviat s’adonarà que no serà fàcil tallar la relació. Lynette (Felicity Huffman) i Tom (Doug Savant) estan en ple procés de separació però ho han amagat als fills portant una doble vida esgotadora.  Per últim, Renee (Vanessa Williams), que no sap res del crim, té intenció de refer la seva vida amb un nou veí i segurament això connectarà amb la trama central.

Queden encara moltes incògnites per resoldre, no sabem com acabaran les protagonistes i la resta de personatges del seu univers, tampoc sabem si tindrem actors convidats (tot i que les primeres notícies així ho indiquen) però sí que esperem un bon viatge final, amb misteri, sofisticació, humor, amor i drama. El que ja és habitual a Mujeres Desesperadas.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X