Sarah Michelle Gellar va decidir deixar la televisió quan Buffy Cazavampiros va completar el seu cicle de 7 temporades. Després d’algunes pel·lícules i d’una fortuna relativa en el món del cinema, Gellar havia de trobar un projecte que signifiqués el seu retorn, un projecte diferent al que havia fet i que suposés un repte. I aquest repte és interpretar a dos personatges involucrats en una trama de secrets, misteris i assassinats.

Bridget i Siobhan són dues germanes bessones que no han tingut relació en els darrers sis anys. Bridget, una addicta en recuperació i ex-stripper, està fugint d’un criminal després d’haver estat testimoni d’un assassinat. Decideix trobar-se amb la seva germana i reprenen la seva relació fins que Siobhan desapareix misteriosament. Bridget decideix fer-se passar per Siobhan com una manera d’escapar dels seus perseguidors. Així descobrirà que la vida de la seva germana no és tan perfecta com ella pensava i està plena de secrets. Secrets que posaran en perill la seva vida.

Bridget descobrirà que la relació de Siobhan amb el seu marit, Andrew (Ioan Gruffud), està molt deteriorada i plena de retrets. També descobreix que Siobhan té un amant, Henry Butler (Kristoffer Polaha), un escriptor casat amb la millor amiga de Siobhan, Gemma (Tara Summers). En la pell de Siobhan haurà de fer front a totes aquestes relacions desconegudes i haurà de descobrir a poc a poc com és realment la seva germana. Els únics contactes de Bridget amb la seva vida anterior són Malcolm (Mike Colter), el seu espònsor en el procés de desintoxicació i l’únic que sap de la doble vida de la noia, i l’agent Victor Machado (Nestor Carbonell), que la busca per a que testifiqui en el judici del criminal que la persegueix.

Ringer Sarah Michelle Gellar

Un argument que sona a vist en moltes pel·lícules de migdia a qualsevol canal dóna com a resultat una sèrie que és entretinguda però que no formarà part de la història de la televisió. Entre els aspectes positius de la sèrie està que la trama avança en tots els capítols, descobrint-nos aspectes nous de la vida de Siobhan i aprofundint en la trama de Bridget i el criminal que la persegueix. La sèrie proposa problemes que va resolent mentre obre noves incògnites, i redefineix les relacions entre els personatges a mesura que els espectadors (i la pròpia Bridget) descobrim noves informacions sobre Siobhan. En el costat més fosc de la balança estan els diàlegs, a estones bastant ridículs i algunes escenes que no acaben de funcionar, com és el cas de la desaparició de la veritable Siobhan. També és bastant irritant el costum de fer sonar cançonetes pop cada cinc minuts, sense venir al cas i sense aportar res a la trama i a l’escena en particular.

El repartiment fa una feina bastant correcta considerant que de vegades s’enfronten a diàlegs gens afortunats. Sarah Michelle Gellar volia un repte i interpretar a dues bessones ho és, tot i que el producte final no és tot lo rodó que es podria esperar. Bridget i Siobhan són diferents i l’actriu fa un esforç per dotar de matisos diferents als personatges tot i que de vegades em pregunto com ningú nota que la Siobhan falsa té una personalitat diferent a la verdadera, ja que Bridget no ha pogut estar tant de temps coneixent la personalitat actual de la seva germana. Tot i així, considerant que això no és responsabilitat de l’actriu, Sarah Michelle Gellar està còmode en els dos papers i aconsegueix fer-nos sentir el desconcert i les evolucions de Bridget. Ioan Gruffud i Kristoffer Polaha interpreten als dos interessos romàntics de la protagonista i ho fan sense resultar falsos ni desentonar en l’ambient general que construeix la sèrie. La resta del repartiment està a l’alçada amb excepció de Nestor Carbonell, que a estones es veu com desganat i sense massa interès per la producció.

Ringer Sarah Michelle Gellar

La sèrie es va estrenar amb més de 2 milions i mig d’espectadors i 1,2 punts en demogràfics, unes audiències que no són massa espectaculars per una estrena amb tantes expectatives. L’audiència no ha evolucionat positivament i a la segona setmana ha perdut un 25% d’espectadors i s’ha mantingut la tercera setmana, a l’espera de possibles reaccions de la cadena.

Ringer és un producte creat pel lluïment de Sarah Michelle Gellar que està present en el 90% de les escenes de cada capítol. Si sou fans de l’actriu i voleu tornar-la a veure en televisió aquest és el vostre producte. En cas contrari, recomanaria Ringer als que busquen un drama amb elements de misteri fàcil de seguir però sempre tenint en compte algunes incongruències en el guió i alguns diàlegs que no són massa afortunats.



RINGER

Creadors: Eric C. Charmelo i Nicole Snyder
Guió: Eric C. Charmelo, Nicole Snyder
Directors: Alan Arkush, Rob Bailey
Intèrprets: Sarah Michelle Gellar, Kristoffer Polaha, Ioan Gruffudd, Nestor Carbonell
Durada dels capítols: 40 minuts
Data d'estrena:13 de setembre de 2011

Web oficial


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies