El món sobrenatural atrapa als joves d’avui. Bruixes, vampirs, homes llop formen part dels reclams de llibres, sèries i cinema per aquesta mena de públic. Sers poderosos i atractius amb l’eterna joventut a les seves venes o poders per moure vents i tempestes són els nous reis de les trames. “The secret circle” és la nova aposta de CW en aquest sentit. Després dels atractius i vampírics germans Salvatore, arriba l’hora de les bruixes.

The secret circle” és la nova sèrie de Kevin Williamson, el creador de “Diaris de vampirs” per a la CW. Totes dues -que a la vegada s’inspiren en novel·les de l’escriptora L.J. Smith- formen un duet que li està donant uns molt bons a aquesta cadena. “Diaris de vampirs‘” va començar la seva tercera temporada. La sèrie estrella de la cadena, va arrencar per sota dels 3 milions d’espectadors, marcant 1,4 punts en demogràfics i caient un 16% respecte a la premiere de l’any passat. Per la seva banda, “The Secret Circle” va aconseguir mantenir les xifres dels vampirs. La ficció va fregar els 3 milions d’espectadors i arriba a 1,3 punts en demogràfics en la seva estrena. La sèrie ha estat la millor estrena del canal aquesta temporada, encara que ha perdut gairebé un milió de seguidors entre el pilot i el seu segon capítol.

L’argument no té massa misteri i està força vist. Cassie Blake (Brittany Robertson, “Life Unexpected”) és una adolescent feliç i despreocupada, la vida de la qual dóna un tomb tràgic quan perd a la seva mare. Òrfena i desorientada, es trasllada a viure amb la seva àvia al poble de Chance Harbor (Washington), on descobreix que és una bruixa, i que uns companys d’aquelarre que desconeixia fins fa poc l’esperen ansiosos.

Així doncs Cassie coneixerà a la dolça però manaire Diana (Shelley Hennig, “Days of Our Lives“), el solitari Nick (Louis Hunter, “Out of the Blue“), la tímida Melissa (Jessica Parker Kennedy, “Smallville“), la noia rebel del grup Faye (Phoebe Tonkin, “H2O: Just Add Water” ) i lAdam (Thomas Dekker, “Les cròniques de Sarah Connor“), el noi amb qui sorgirà aquella tensió eterna i no resolta que els guionistes allarguen durant capítols i temporades sense resoldre perquè manté al públic enganxat a l’espera de què passa.

Al costat d’aquesta colla d’adolescents sempre perfectament i mesuradament despentinats, els seus llavis sempre lluents i cap mena d’imperfecció, trobem un parell d’adults que fan una conxorxa amagada a banda. Per una banda Gale Harold (“Queer as folk”) com a Charles, el pare de Diana i Natasha Henstridge (“Species”) com a Dawn Chamberlain, mare de Faye i la directora de l’institut.

La sèrie és una mescla de “Sensación de vivir” amb un Harry Potter hormonalment descontrolat. El seu punt de partida no és gens original però això no seria un problema si es veiessin perspectives de millora en el futur. Les trames són fluixes i els personatges poc definits dins d’arquetips molt repetits en les ficcions i sembla que sense massa marge de sorpresa. Vistos per ara tres capítols no hi ha cap personatge especialment carismàtic ni que es destaqui especialment. Una sèrie però amb una bona factura en quant a realització i amb uns efectes especials efectius i sense grinyols.

La sèrie va mirar de començar forta, amb un crim -on semblava que Gale Harold com a Charles podia desmarcar com a dolent dolentíssim (que ja sabem que són atractius) però després la sèrie s’ha quedat estancada en corredisses d’institut, màgia d’adolescència, secrets a veus i música pop de banda sonora que esclata cada pocs minuts, alguns cops sense massa sentit.

Amb tot la sèrie segueix els paràmetres de la seva germana gran “Diaris de vampirs” que també va començar mediocre i ha anat millorant de mica en mica.

En resum si sou reticents a aquestes sèries on tots són super perfectes, on ningú es lleva al matí despentinat ni amb bosses als ulls i lleganyes (que vulgar) obvieu-la ràpidament, perquè a part de la perfecció hi ha poc més al que agafar-se. Si seguiu “Diaris de vampirs” i voleu donar-li una oportunitat, endavant, però ara com ara a “The secret circle” li falten personatges amb carisma, amb mala llet, amb doble cara, en definitiva, alguna cosa que sorprengui enmig de tant rostre perfecte i trama previsible.THE SECRET CIRCLE

Creadors: Andrew Miller i Kevin Williamson
Guió: Andrew Miller, Kevin Williamson (Novel·la: L.J. Smith)
Directors: Liz Friedlander
Intèrprets: Brittany Robertson, Thomas Dekker, Shelley Hennig, Phoebe Tonkin, Jessica Parker Kennedy, Louis Hunter, Natasha Henstridge
Durada dels capítols: 40 minuts
Data d'estrena:15 de setembre de 2011

Web oficial


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies