Aquest cap de setmana ha arribat a les nostres pantalles la darrera proposta del director català Ramon Térmens, “Catalunya Über Aller!”, i per celebrar-ho hem decidit reunir-nos amb ell i amb dos dels protagonistes del film, Gonzalo Cunill i Babou Cham. Polèmica i aclamació a parts iguals en un film que es presenta amb la senyera en el cartell promocional. Quines són les senyes de “Catalunya Über Alles!”? Quines són les quatre barres que l’identifiquen? Ells ens ho expliquen.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies