Con derecho a roce
6Valoració

Comèdia romàntica, Justin Timberlake i Mila Kunis. Amb aquests tres ingredients qualsevol pot fer-se una idea de quin tipus de producte és Con derecho a roce. I possiblement encertarà. Tot i així, assumint que és una comèdia romàntica a l’ús, té un punt divertit que pot justificar la visita al cinema.

Jamie, una cercatalents d’executius que viu a Nova York, convenç a Dylan, un reconegut director artístic de Los Angeles, per a que accepti la feina dels seus somnis a Nova York lluny de la seva família. En trobar-se sol, Dylan i Jamie comencen a trobar-se i s’adonen que són ànimes bessones que han patit molts fracassos amorosos i que ja no estan interessats en l’amor. Decideixen tenir relacions sexuals sense cap tipus de llaç emocional, posant a prova la sempre present dicotomia entre amor i sexe.

Amb un argument que no enganya, Con derecho a roce (Friends with benefits en versió original) ens porta una comèdia típica que segueix l’estructura de moltes altres i que no sorprendrà a cap espectador. No obstant, durant bona part del seu metratge la pel·lícula s’allunya d’un guió massa ensucrat per portar-nos acudits pujats de to i escenes bastant divertides. La part final, però, fa honor al gènere al qual s’adscriu i ens porta tones i tones de sucre a mesura que es decideix el destí de Dylan i Jamie.

Con derecho a roce

El funcionament d’una comèdia romàntica es basa en la fortalesa i la química dels seus protagonistes. Con derecho a roce es beneficia d’una parella protagonista creïble i que es dona la rèplica amb encert. Mila Kunis uneix a la seva bona predisposició per la comèdia una interpretació molt més detallada dels problemes de Jamie, sent capaç de mostrar més expressions que no les típiques que corresponen als acudits o a les cares de patiment sorgides de qualsevol manual d’interpretació. Justin Timberlake, en canvi, es queda més limitat i demostra que és un actor amb menys habilitat, que respon bé en la comèdia més lleugera però queda en evidència en els moments més dramàtics de la pel·lícula, que també els té. Tot i així, les escenes junts (que són moltes) tenen gràcia, estan ben construïdes i porten el pes de la pel·lícula sense resultar avorrides ni excessivament supèrflues. Patricia Clarkson i Woody Harrelson, els dos secundaris principals, estan realment fantàstics en uns papers fets a mida que mostren les seves capacitats per construir personatges embogits que connecten amb l’espectador i arrenquen més que somriures.

Con derecho a roce no té cap secret. Si us agraden les comèdies romàntiques, aquesta és més divertida del que un es troba habitualment. Si odieu el gènere, no trepitgeu el cinema perquè les virtuts de la pel·lícula no us trauran del cap que es tracta d’una comèdia romàntica de manual.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies