El llibre de les ànimes
9Valoració

El destí de la humanitat està escrit, però només alguns ho saben. Un ex agent de l’FBI, que va participar en un dels descobriments més sorprenents de la humanitat, la troballa d’una biblioteca medieval amb un llegat de vida i mort, ha de trobar ara un llibre perdut: un exemplar de la biblioteca que conte les claus de l’inquietant futur que ens espera.

Illa de Wight, 1334. En veure pròxima la seva mort, l’abat Felix, superior de l’abadia de Vectis, deixa constància en una epístola d’un secret terrorífic i dels estranys esdeveniments relacionats amb una ordre molt singular: l’Ordre dels Noms. Els monjos clarividents que la componen han dedicat tota la seva vida a consignar sense descans en uns llibres la data de naixement i mort de tota la humanitat …

Nova York, en l’actualitat. Will Piper, ex agent del FBI, viu retirat a Manhattan amb la seva dona i el seu fill. Enrere ha quedat la seva fama de brillant caçador d’assassins, d’amant de belles dones i del bon whisky. Però les coses comencen a canviar quan adverteix que dos homes la segueixen de prop … Tindran alguna relació amb el govern? O tindran alguna cosa a veure amb aquells que el perseguien a “La biblioteca dels morts”?
Una novel·la vibrant, on s’intercala la continuació de la història d’en Will i la Nancy, el descobriment de la Biblioteca de Vectis i la recerca d’un tresor.

Imagineu-vos que sabeu que la vostra vida penja d’un fil, en sabeu el dia fins i tot, esteu folrats de diners i l’única cosa que us queda és la curiositat de coneixement. Què estaríeu disposats a fer? L’aparició en una subhasta d’un dels llibres de la biblioteca activa tot una sèrie d’engranatges preparats per mantenir el secret, però l’astúcia de la humanitat no te fi. Per això sorprèn com la història d’aquest volum ha passat per mans com la de Calví, Nostradamus i Shakespeare.

El llibre de les ànimes” fa reflexionar sobre si la humanitat estaria preparada per fer front a un destí cert, a una data que podria ser la fi del món i de tots els habitants que fins la data estiguessin FDR. Què faríeu si sabéssiu que el món s’acaba, el gaudiríeu al màxim o us amagaríeu sota una pedra. Estaria la societat preparada per tenir aquest coneixement? Com se n’aprofitarien els governs d’aquest coneixement?.

Sempre s’ha dit que la informació és poder, i en aquest cas un secret molt poderós acaba en mans del club 2027 i de tota la humanitat.

Us recomano que, si no ho heu fet, llegiu primer “La biblioteca dels morts”, recentment publicada en edició de butxaca per Debols!llo i que us enganxarà des del minut zero. Però si preferiu atacar directament aquest no hi ha cap problema ja que l’autor recull magistralment l’escènica del primer en breus reflexions.


Editorial: Grijalbo
ISBN: 9788425346088
Pàgines: 398 pags
Preu: 21,90 € (ebook: 13,99 €)

Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d'una empresa biotecnològica. Ha escrit nombrosos guions i posseeix una productora independent de cinema. Viu a Massachussets, en una de les cases més antigues dels Estats Units. “La biblioteca dels morts” és la seva primera novel·la, un autèntic fenomen arreu del món, que ja ha estat traduïda a 30 llengües. La seva companyia de producció, Lascaux Pictures, va produir el seu primer llargmetratge, "Llarga Distància", que es va vendre al Festival de Cinema de Tribeca.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies