"La amenaza del desierto" de Ange Guéro
7Valoració

Una estranya invasió assola Els Regnes. Mentre Arekh es guanya la vida com mercenari al desert, Marikani lluita per erigir-se en la salvadora dels esclaus. El destí del poble turquesa està a les seves mans. Arekh ha claudicat. Ha marxat.
Després de servir amb honors al petit país de Harabec, es va sentir profundament traït per la seva nova reina, Mirakani, la dona a qui deu la vida i cap a qui l’atzar s’entesta a empènyer. Ara es troba a Salmyra, una de les ciutats més importants del desert.

Està disposat a vendre la força dels seus braços i la seva ment, per combatre com a mercenari la invasió de les temibles criatures dels Abismes. Al mateix temps, en les principals ciutats dels Regnes comencen a succeïr-se els aixecaments d’esclaus, que són reprimits amb mà de ferro pels lectors d’ànimes, el cruel òrgan de govern religiós dominat per l’implacable Laosimba. S’acosta el moment que Mirakani intercedeixi pels que comparteixen la seva sang.

La segona part de la trilogia arrenca com continuació del títol anterior de la saga “El camino del trono”, on els camins d’Arekh i de Marikani es separen per retrobar-se més endavant. Coses del destí, pot ser, anhels d’ells dos, pot ser, el fet és que en aquest món de fantasia on les coses canvien d’un moment a un altre, on les traïcions són el pa de cada dia i les forces més obscures comencen a mostrar la cara.

La amenaza del desierto” és una novel·la que no deixa indiferent, ja sigui per les seves descripcions molt acurades, la construcció d’uns personatges complexos i molt humans o per un dir i no dir que podriem veure reflexat en les nostres pròpies instàncies polítiques i la set de poder de més d’un.

Amb un estil fresc, una dialèctica molt dinàmica, l’autora aconsegueix enganxar al lector des de la plana u. Ens endinsa en un món de lluita entre classes socials. 288 pàgines que es fan molt curtes i et deixen amb ganes de més.

La amenaza del desierto” és una novel·la molt agraïda dins el món de la ciència-ficció, un món fantàstic, ric en descripcions, on els sentiments humans com l’enveja, l’honor i l’amor, són molt vius.

Sens dubte el lector es queda amb ganes de saber com acabarà la història, encara  que ens haurem d’esperar al mes d’octubre per poder descobrir el desenllaç a “La reina de los esclavos”.


Editorial: De Bols!llo
ISBN: 9788499089607
Pàgines: 288
Preu: 12,95 € (Electrònic 7,99€)

Ange Guero és coautora de diversos guions de còmic, novel·les de ciència-ficció i llibres juvenils. També és traductora. Amb la trilogia de Ayesha ("El camí del tron", "L'amenaça del desert" i "La reina dels esclaus") es va consagrar com a narradora a França, on va obtenir excel·lents crítiques i ja és considerada una de les principals autores del gènere.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies