1 de 5 a l'especial Harry Potter

Han estat 10 anys de Harry Potter a la gran pantalla. 7 llibres, 8 pel·lícules i un munt de fans. Fans que han seguit les aventures d’aquest mag any rere any i han crescut amb ell. Molts d’aquests fans -alguns vestits com estudiants de Hogwarts- són els que es van concentrar a Trafalgar Square dijous passat per a dir-li adéu durant la premiere oficial que es feia a Londres amb presencia dels protagonistes i de l’autora del llibres JK Rowling. “Harry Potter i les Relíquies de la Mort 2” és el vuitè film -el primer en 3D- d’una franquícia que ha generat 6.400 milions de dòlars en la taquilla mundial i milers de milions més en DVD i altres productes.

L’escriptora britànica J.K. Rowling va començar aquesta saga literària de set llibres en 1997. El darrer llibre de la sèrie, Harry Potter i les relíquies de la Mort es va publicar en anglès el 21 de juliol del 2007. Uns llibres que han venut més de 400 milions de còpies en tot el món, convertint a Rowling en la primera escriptora multimilionària i que han aconseguit iniciar molts nens en el costum de la lectura.

Les Relíquies de la Mort 2” ens porta el que és el moment culminant de la saga, la intensa batalla entre el bé i el mal que té lloc a Hogwarts. Edificis que són destruïts, mags i bruixes que moren i Harry Potter que s’arma de valor per encarar per últim cop al seu gran enemic Lord Voldemort, interpretat per Ralph Fiennes qui va anomenar al seu personatge un “villà d’alta definició”.

Els joves actors, que van caminar signant autògrafs i entre centenars de periodistes i càmeres, van realitzar una emotiva presentació enfront fans. Rowling, en to de broma, va afirmar que aquell moment era quan estava més a prop de tornar a escriure un nou llibre de Potter i va consolar al públic dient-los que aquell món màgic duraria per a sempre (recentment s’ha presentat la pàgina d’Internet, Pottermore, que permetrà als seguidors de la saga interactuar amb els personatges i les històries). “Estem tots molt orgullosos de la pel·lícula, crec que és la millor de totes. Però al mateix temps un pensa “oh Déu, mai ho farem això de nou”, va dir l’escriptora.

A Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint no els serà fàcil que els deixin de veure com Harry Potter, Hermione i Ron. Aquests joves intèrprets van començar la saga quan tenien entre nou i onze anys i han passat bona part de la seva vida compartint-la amb els protagonistes de la saga.

Un dels més aclamats va ser, com no, el protagonista, Daniel Radcliffe. “No crec que la fi de la història passi avui“, va dir Radcliffe als seguidors. “Trobaré a faltar donar vida a Hermione i viure la seva vida en aquest món i dur a la vida una sèrie de llibres que jo també adoro moltíssim“, va dir Emma Watson.
Rupert Grint, de 22 anys i que interpreta Ron Weasley, va dir que va sentir com que sortia al món exterior des d’una mena de bombolla en la qual hi ha estat una gran part de la seva vida. “És difícil recordar una vida abans d’això i que es redueixi a aquest film de dues hores i 10 minuts… No és, és una cosa molt estranya per mi“, va confessar.

Tal vegada l’actor britànic Alan Rickman, que ha interpretat al professor Severus Snape des del primer film, va fer el millor resum de Potter de la nit. “Té un inici, un nus i un desenllaç. Per això és una bona història i aquest és el desenllaç“, va afirmar.

En aquest especialSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies