Bad Teacher
8Valoració

Cameron Diaz torna a la comèdia més irreverent i políticament incorrecta amb aquest títol dirigit per Jake Kasdan sobre una professora, Elizabeth, que vol trobar un home ric que mantingui els seus vicis. Elizabeth no és professora per vocació, és només una manera de guanyar diners fins el punt que en acabar el curs acadèmic s’acomiada de l’escola perquè està a punt de casar-se. Els plans no sortiran com ella espera i haurà de tornar a l’escola mentre intenta trobar espòs. No li faltaran candidats: Russell (Jason Segel), professor de gimnàstica, i Scott (Justin Timberlake), professor substitut que prové d’una família rica.

Bad Teacher és una pel·lícula honesta, és un comèdia que no enganya, que no pretén revolucionar el cinema ni el gènere però tampoc és la típica comèdia romàntica clònica. És una comèdia negra i amb mala llet que de vegades trepitja la línia que separa la incorrecció política de la grolleria i que està plena de bons moments i d’acudits divertits. La protagonista és desagradable, la professora que cap pare voldria, gens interessada en ensenyar i amb vicis i actituds que podrien avergonyir al més desvergonyit. I la resta de personatges no es queden enrere: Russell és igual de salvatge que Elizabeth i el correcte Scott revela uns gustos sexuals estranys que donen lloc a una de les escenes més delirants de tot el metratge.

Bad Teacher

Cameron Diaz fa un gran treball interpretant la professora; les seves cares, actituds i línies de diàleg acompanyen perfectament la personalitat de la protagonista i no hi ha cap moment de dubte ni de gir cap a la ximpleria ni l’obvietat més romàntica. Timberlake està sorprenentment còmode en la comèdia interpretant un tipus despistat, pretesament bo i blanc però amb un costat amagat. Jason Segel i Lucy Punch (que interpreta a una professora rival) són uns actors nascuts per a la comèdia: Segel té una cara perfecta per la comèdia més cínica i passada de voltes i Punch és una actriu molt dotada per la comèdia més física, la que implica més acció que diàleg.

L’únic problema que pot tenir la pel·lícula són alguns acudits una mica bruts i escatològics que poden resultar ofensius per algun tipus de públic, tot i que en general faran gràcia i no espantaran a la gran majoria dels espectadors. També hi ha referències humorístiques a coses d’actualitat i algunes dosis de comèdia romàntica però totes passades pel filtre negre i distorsionat de l’humor més salvatge i poc orientat als convencionalismes de Hollywood.

Bad Teacher

Bad Teacher és una divertida proposta totalment conseqüent amb ella mateixa que no promet més del que pot donar. El que prometen els tràilers són acudits i humor bastant negre i el que un es troba al cinema és una hora i mitja d’entreteniment que defuig el diàleg simple i convencional i busca sorprendre amb algunes escenes completament inesperades. Sens dubte, una de les sorpreses de la temporada.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies