Hi ha qui els anomena els barbuts més llegendaris de la historia del rock, altres els referencien com els avis del power-rock, i per altres més propers, com els seus fans, simplement són “The Little Ol’ Band from Texas”. Però tothom els coneix com ZZ Top.

El trio de rockers barbuts arriba a Barcelona el proper 13 de juliol, en una cita al llegendari Poble Espanyol, un escenari a l’alçada de les majestats del southern blues-rock. En la seva gira, la banda de Texas també passarà per altres llocs de la geografia espanyola, deixant la seva emprenta a La Riviera madrilenya el dia 15 i al Teatro de la Axerquia de Córdoba el dia 16.

No és aquesta un gira de presentació de cap nou álbum, pero els rumors apunten a que podría sortir alguna cosa nova de l’escenari. Una oportunitat que un no es pot perdre, tenint en compte que feia tres anys que ZZ Top no passaven per aquí, del Bilbao BBK Live de 2008, i que aleshores feia 15 anys que no aterraven a Espanya.

No cal vestir d’artificis la promoció de la seva gira. N’hi ha prou amb dir que tenen a les mans catorze treballs d’estudi publicats des del seu debut al 1971, que celebren 40 anys en directe i que es mantenen tan o més frescos que el primer dia.

“The Little Ol’ Band from Texas” porten més de quatre dècades lluint guitarres i actitud sobre els escenaris, sense perdre mai de vista la sonoritat del power-rock, del blues rock, reinventant riffs endemoniats a hits incontestables com “Gimme All Your Lovin“, “Sharp Dressed Man” o l’himne “La Granje” reproduit incontables vegades a radios, pel.lícules com “Striptease”, “Apolo 13” o “Armageddon” i fins i tot als videojocs de Guitar Hero.

Admirats con el “power trío” per ser una banda genuina, sincera, que toca allò que sent i es dirigeix al públic d’igual manera. Integrada per Billy Gibbons, Dusty Hill i Frank Beard, els ZZ Top venen al què venen, a trencar amb els standards, a portar força trencadora i molta autenticitat.

Des d’aquí els esperem, sense demanar-los res més, que vinguin i siguin com són, perquè sabem d’avantmà com començarà el seu espectacle, però el final serà una incògnita fins a l’últim riff.Lloc:Poble Espanyol
Horari:De 21:30 a 00:00
Preu: 45€
Compra Entrades

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada