Dues ressenyes pel preu d’una. Aquests són els dos primers volums de la saga “El gremio de los cazadores”, una trilogia que acabarà el mes d’octubre amb “La dama del Arcángel”.

La caçavampirs Elena Deveraux sap que és la millor en la seva feina. El que no sap és si serà suficientment bona per dur a terme la seva missió. L’ha contractada l’Arcàngel Rafael, un ser tan bell com perillós, que governa amb mà fèrria la ciutat de Nova York, una criatura que esgarrifaria a qualsevol mortal. Però en els esquemes d’Elena no hi ha lloc pel fracàs, ni tant sols quan la missió és impossible.

La protagonista es veu immersa en una matança com poques ha vist en mans d’un arcàngel sota el síndrome de la sang, Uram. La seva cacera la portarà al límit de la vida humana i a la passió.

Fins aquí és desenvolupa la introducció de la història a “El Ángel caído” on es presenta una història clàssica amb un toc diferent. Els protagonistes no són els vampirs, sinó els Àngels i els Arcàngels, uns éssers que dominen la humanitat i són els pares dels vampirs. Tenen la seva política i la seva societat, però us ben asseguro que els àngels d’aquesta autora sí tenen sexe.

Els seus són uns àngels venjatius i poderosos que dominen el món per regions territorials i on cada Arcàngel té els seus fidels. Amb manca d’emoció degut a l’edat són excessivament racionals , freds i calculadors. Fins que un d’ells, en Rafael cedeix part del seu cor a l‘Elena, una humana, entenent que hi ha d’haver un compendi entre la raó i l’emoció.

El beso del arcangel

Com queda reflectit en “El beso del Arcàngel” la raó sense emoció és sovint una careta de la crueltat, l’emoció sense raó permet a la gent excusar tot tipus d’excés.

Un any després d’haver sigut brutalment ferida, la caçadora es desperta d’un llarg i reparador coma convertida en allò impossible, un Àngel. Tant ella com Rafael reben una invitació per assistir a un ball en el seu honor enviada per Lijuan, una pèrfida arcàngel amb poders sobre els morts i que està creant un exèrcit de zombies en el més absolut secret, encara que un secret a veus. Tot i el perill de la convocatòria, Rafael acceptarà el repte de preparar l’Elena en cos i ànima pel vol rumb a Pekín, però també per les desagradables sorpreses i malsons que allà els esperen. L’Elena té un passat molt dur que haurà d’afrontar i lluitar fins al seu últim alè per mantenir-se amb vida.

Ens trobem davant d’una saga molt colorista, amb noms típics del gènere i de la tradició religiosa de cada època i regió. Una barreja de ciència-ficció, poder, secrets i un toc de cor.

Una saga que haurem d’esperar per veure com acaba. Tant podria ser l’Apocalipsi com una renaixença social. Per tant, haurem d’esperar la publicació de “La dama del Arcángel”. Molt recomanable per les vacances.


Editorial: DEBOLS!LLO
ISBN: 9788499088891 i 9788499089126
Pàgines: 384 i 416
Preu: 9,95€ cadascun

Nalini Singh va néixer a Fiji i es va criar a Nova Zelanda. Va viure al Japó durant tres anys, durant els quals va aprofitar per viatjar i conèixer altres països asiàtics. Ha treballat com a advocada, bibliotecària, professora d'anglès, en una fàbrica de dolços i en un banc, i no necessàriament per aquest ordre. Actualment resideix a Nova Zelanda i es dedica exclussivament a escriure. Amb la sèrie Psi / canviants, que publica en espanyol Plaza & Janés, i la sèrie El Gremi dels Caçadors, que publica en espanyol Debolsillo, Nalini Singh ha escalat a les llistes de best sellers d'Estats Units, Gran Bretanya i Alemanya, ha guanyat nombrosos premis del gènere i, sobretot, el favor dels lectors.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies