Kung Fu Panda 2
6Valoració

Po, després de convertir-se en Guerrer Drac, viu una existència raonablement tranquil·la protegint la vall i gaudint de l’admiració dels habitants de la zona. El que no imagina és que ben aviat es trobarà davant d’una amenaça que prové del seu passat: Lord Shen, hereu de la dinastia del gall dindi que va governar la ciutat de Gongmen, vol conquerir Xina fent servir armes de foc de gran poder. Quan derrota els defensors de Gongmen com a primer pas per la seva conquesta global, Po i els Cinc Guerrers Furiosos hauran de posar en marxa un pla per derrotar el malvat Shen.

Kung Fu Panda 2 torna amb una història plena d’acció i que a la vegada pretén aprofundir en el passat del protagonista. Ja a la primera pel·lícula, Po vivia amb el seu pare, una oca que l’havia cuidat des de petit. Tant el protagonista com el públic podia sospitar que aquí hi havia alguna història que en algun moment es podria explotar i amb la segona part, els guionistes han decidit vincular el dolent principal de la pel·lícula amb aquest passat misteriós i les raons que porten a un panda a acabar vivint amb una oca.

Kung Fu Panda 2

Els principals punts positius de la pel·lícula estan en el passat del Po i en la figura de Shen. Po va tenint somnis al llarg de tota la narració que van mostrant petits fragments de la seva infantesa i de la seva família; aquests esdeveniments suposen pel protagonista recórrer un camí complicat d’acceptació de la seva història i li permetran assolir un nou nivell en el seu entrenament kung-fu. Per la seva banda, Shen és un dolent implacable, sense cap matís de gris, que vol conquerir Xina per un retorçat sentiment de justícia. El seu enfrontament amb Po mostra el pitjor i millor de cada un dels personatges: és un clar conflicte entre el bé i el mal directament relacionat amb l’acceptació del propi passat i la intenció de controlar el futur. Shen i Po són protagonistes indiscutibles i la resta de personatges estan allà per participar en les escenes de lluita i no tenen massa implicació emocional amb els fets de la pel·lícula.

Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2 conté múltiples escenes d’acció que s’alternen amb els moments divertits protagonitzats per Po i el drama del protagonista recordant el seu passat. Les coreografies de les lluites són espectaculars i els sis lluitadors formen un grup molt cohesionat que posa en escena un munt de moviments de lluita que aprofiten les diferents característiques dels animals i que deixen bocabadat. Tècnicament és impecable, l’animació és excel·lent en la línia de la primera part i amb alguns fragments fets amb animació 2D que suposen un contrapunt molt interessant a l’habitual 3D.

En resum, una pel·lícula que agradarà als seguidors dels personatges però que sorprèn menys que la primera part. Tot i que hi ha acudits i moments divertits, conté una major càrrega dramàtica que a estones pot resultar excessiva. Tot i així, és un entreteniment correcte que funciona com a pel·lícula familiar.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies