Hi va haver temps passats en que un només podia somiar amb els seus mites catòdics des de la distància. Ara una nova generació, la generació dels ipods, els iphones i de les descarregues d’internet poden deixar de somiar i tenir-los a tocar. Quan s’allunyin del somni i els metres que s’apropin als ells reals dependran de la quantitat de diners dels que es puguin despendre.

Un any després de l’èxit que van aconseguir amb la Rising Con, la convenció internacional dedicada a “Supernatural”, les noies de KLZ repeteixen i per partida doble. Si no volíeu té, dues tasses, la segona edició de la Rising Con, se li ha sumat la Bloody Night Con, centrada en “Vampire Diaries” (“Diaris de vampirs” en el 3XL). Dues convencions que s’han donat cita a l’Hotel Hesperia durant el passat cap de setmana deixant-lo ple de signatures, xiscles, panells i autògrafs. A la bossa de les fans (en femení perquè són majoria) no podien faltar la il·lusió, una càmera de fotos i molta paciència.

L’any passat els dos atractius principals van ser els protagonistes principals de “Supernatural”, Jensen Ackles i Jared Padalecki. Aquest any els dos atractius actors no han visitat la ciutat, però un parell joves vampirs han actuat com l’esquer per atreure un bon nombre de públic femení. Ells són Ian Somerhalder i Paul Wesley , els germans Salvatore a la ficció.

Durant dos dies, els seguidors que ho han volgut -i ho han pogut pagar- han compartit una estona amb alguns dels protagonistes de les dues de les seves sèries preferides. El que hagin aconseguit depenia del passi que es podien pagar. Per 400 euros, s’obtenia el premi gros. Consistia en un passi exclusiu que donava dret a un seient reservat i numerat a la zona preferent, els autògrafs de tots els convidats, una fotografia de grup, una fotografia per escollir amb un dels convidats principals, accés il·limitat a les altres activitats especials que es realitzaven durant aquells dos dies i un regal exclusiu. A partir d’aquí la resta d’opcions eren cada cop més econòmiques però amb molts menys privilegis. Per 300 euros, el mateix però amb un seient reservat a la zona 1, per 230, el seient a la zona 2 i sense regal exclusiu, per170, zona 3 i sense fotografies ni regal, o per 120, la cadira a la zona 4 i res més.

Amb els mitjans sense accés a cap de les dues convencions, aquest any no us hem pogut posar al dia de tot el que han dit els actors ens els diferents panells com van fer l’any passat, però només heu de fer una cerca per Youtube per veure el que han penjat els fans. Com a “premi” de consol divendres passat vam tenir una roda de premsa prou intima però també força curta amb els dos dels vampirs protagonistes de “Vampire Diaries”. Ho vam gravar tot i ho teniu just aquí sota.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X