Celtic legends
8Valoració

El trepidant i l’increïble ressonar de les sabates dels ballarins sobre l’escenari, la rítmica frenètica de la música i la melancolia de les balades irlandeses es combinen en un espectacle on un se sent desplaçat a les terres verdes d’Irlanda. Benvinguts a “Celtics legends”.

Del 7 al 19 de juny podeu trobar un tros d’Irlanda instal·lat al Teatre Apolo. Amb música en rigorós directe joves artistes de Galway, Dublín i Belfast combinen durant 2 hores el claqueteig impetuós dels seus peus amb la dansa, la rítmica frenètica de la música i la malenconia dolça de les balades irlandeses en l’espectacle “Celtic legends”.

Ger Hayers, és el coreògraf de “Celtic legends”, després d’actuar per tot el món com solista de “Lord of the dance”. Per a aquest espectacle ha creat peces tradicionals que combinen perfectament el ritme, la dansa, amb la música en directe de la gran banda d’instrumentistes tradicionals.

Celtic legends” és un espectacle basat en la cultura tradicional irlandesa de música i dansa. Els ballarins es presenten en escena com llamps brillants, ràfegues veloces que creuen l’escenari davant dels ulls de l’espectador. Tots aquests balls es combinen a la perfecció amb els quatre membres de la banda musical. Encapçalada per la seva directora musical Liz Knowles, la banda està composta per cinc músics que interpreten en directe l’acordió, violí, els tubs d’Uillean (gaita irlandesa), flauta i guitarra, tots ells instruments tradicionals i imprescindibles perquè la música celta soni tal com ha estat composta.

Liz Knowles, a més de la directora musical és una violinista excepcional, que arriba a tocar a un ritme sorprenentment endimoniat. Knowles ha estat reconeguda com un dels millors intèrprets de violí del món (“Riverdance” i “The Pirate Queen” a Broadway, entre altres), i havent-la escoltat és un reconeixement absolutament merescut perquè fa tocar el seu violí al ritme que ella vol.

Celtic legends” manté a l’espectador captivat durant les quasi dues hores que dura l’espectacle, que passen en un no res. Es difícil per la gent que ocupa els seients no deixar-se endur pel ritme de la música, perquè els peus marxen sols. L’espectacle combina a la perfecció el ritme trepidant dels balls, amb les parts instrumentals dels músics en directe i les balades més tranquil·les i melancòliques tocades pràcticament només a guitarra. La combinació és perfecte perquè res no sobri, res no cansi, res no resulti excessiu respecte a la resta.

Si us apassiona Irlanda, la música celta i el ritme trepidant de les seves danses, no us podeu perdre “Celtic legends”, us sentireu traslladats a aquelles terres.


Es pot veure a: Teatre Apolo

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies