"El camino del trono" d'Ange Guéro
7Valoració

Una jove reina i un antic esclau hauran aliar-se en un període convuls de guerra i heretgia. La seva aliança canviarà per sempre el destí d’una civilització.Fa mil·lennis, quan van arribar als Regnes a un èxode massiu, els membres del poble turquesa van ser condemnats a l’esclavitud per la seva pell clara i els seus ulls blaus. Esperen l’arribada de Ayesha, la deessa dels esclaus, així ho anuncia una vella profecia.

Aliens a la destinació de les races inferiors, els governants del petit país de Harabec tenen ara una preocupació més gran: Mirakani, la futura reina, ha desaparegut després d’un naufragi en un país enemic. Molts volen reclamar el tron buit.

Si va tenir sort i va sobreviure, no serà fàcil sortir amb vida del territori hostil. La seva mort significaria la fi de les aliances comercials i militars que sostenien el fràgil equilibri entre Els Regnes.

Sens dubte, pocs saben que Mirakani va sobreviure gràcies a la seva inseparable i enigmàtica serventa de mirada clara, Liénor i amb l’ajuda d’Arekh, un esclau de passat turbulent, Mirakani lluitarà contra vent i marea per escapar dels atacs del malvat Emir, el major enemic de la nació, i de Halios, l’usurpador del tron​​.

La novel·la ens descriu amb tot luxe de detalls les aventures i desventures de la princesa en territori hostil on es reflexiona en molts moments sobre el destí del seu poble i les seves obligacions com a hereva del tron. La primera part de la novel·la recullen el dotze primers capítols sota el nom de “En el cor del món”, on bàsicament es narren les aventures del grup format per la princesa, la seva amiga, l’Arekh i en Mîn. La segona part recull fins el capítol divuit sota el nom d’”Harabec”, regne de la princesa, com arriben i es descobreixen les traïcions i les tradicions d’una societat regida per la màgia de la sang i l’esperit dels Déus. Aquesta història però no acaba aquí, ja que un cop a Palau, l’Arekh descobreix que tot i ser un pres té una moralitat molt diferent a la dels súbdits del Regne, comença a perdre la fe i un cert sentiment que començava a sentir per la seva princesa queda glaçat amb un descobriment que el tortura l’ànima, deixant-lo amb la tessitura d’abandonar Palau, tot i ser el conseller.

El camino del trono. La Leyenda de Ayeska I” és una història trepidant, en un món irreal on no tot és el que sembla. Un món on les formes ho són tot i els homes han aprés a perdre els sentiments i alguns com l’Arekh són buits per dins, meres ombres del que un dia haguessin pogut ser.

Primer llibre de la trilogia d’Ayeska haurem d’esperar el mes de juliol per veure com continua l’aventura a “La amenaza del desierto” i la seva última part al mes d’octubre sota el títol “La Reina de los esclavos”. Una novel·la que et deixa al final amb bon regust de boca i la necessitat de saber que més passarà.


Editorial: Debolsillo
ISBN: 9788499089584
Pàgines: 384 pags
Preu: 12,95 €

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X