El caballero errante
7Valoració

Dunk és escuder de Ser Arlan de Pennytree i el seu cap està ple dels desitjos de convertir-se en cavaller errant com el seu senyor. Quan Arlan mor, Dunk veu l’oportunitat de fer realitat els seus somnis i es dirigeix al torneig que se celebra al Prat d’Ashfor. Pel camí trobarà un noi, l’Egg, que amaga molts secrets i es convertirà en el seu escuder. En arribar a Asford, Dunk i Egg veuran com no és gens fàcil ser admès en el torneig  i es trobaran al mig d’un gran conflicte posarà en perill les seves vides.

El caballero errante és l’adaptació al còmic d’una novel·la curta escrita per George R. R. Martin i que està ambientada al continent de Ponent, localització del seu conegut cicle de novel·les Canción de fuego y hielo, èxit editorial que acaba de ser adaptat a la televisió. Aquesta novel·la curta està situada cent anys abans que la saga literària i, tot i que els seus fets no estan directament relacionats, sí que presenten cases nobles i escenaris que apareixeran després.

El còmic està adaptat per Ben Avery i Mike S. Miller que fan una feina més que correcta a l’hora d’adaptar la història de Martin. La narració plena de conflictes, alguns girs argumentals interessants i reflexions al voltant de la figura del cavaller és recollida pel guionista Ben Avery i presentada de manera ordenada i eficient en el còmic. Els personatges estan ben presentats especialment Dunk i Egg que tenen una bona química i esdevenen una parella interessant, els conflictes estan clars i tenen en consideració les motivacions dels protagonistes i els sorprenents girs del guió estan ben resolts i fan avançar l’acció i mantenir l’interès. Mike S. Miller tot i que no és un dibuixant excel·lent fa una feina molt correcta presentant la narració de forma clara i els personatges estan ben dissenyats i diferenciats.

El Caballero Errante

En conjunt, ‘El caballero errante’ és un còmic amb to de pel·lícula de cavalleries en què s’explica una història intrigant i s’estableix una bona connexió emocional amb els protagonistes. El dibuix, tot i no ser enlluernador, serveix el propòsit de presentar la història sense interferir i això ja és molt positiu. Una obra recomanable per als seguidors de Martin i per a tots aquells amants de les bones històries de cavallers i torneigs.


Editorial: DeBols!llo, Mondadori
ISBN: 9788499891064
Pàgines: 160 pàgines
Preu: 12,95 €
Guió: George R.R. Martin, Ben Avery
Dibuix: Mike S. Miller

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies