Un any després de l’èxit assolit amb la primera convenció internacional dedicada a Supernatural celebrada aquí, i quan altres iniciatives per muntar events similars a casa nostra han fracassat, la gent de KLZ torna a portar a Barcelona un cap de setmana dedicat a les sèries de televisió i els seus actors. I aquesta vegada no ha estat una sino dues les sèries escollides: “Supernatural” i “Vampire Diaries”. La cita, els dies 11 i 12 de Juny a l’Hotel Hesperia Tower.

RISING CON

A l’igual que l’edició anterior, la convenció dedicada a Supernatural, porta per nom “Rising Con”.  I aquest any ve carregada de nous convidats. Els protagonistes Jensen Ackles i Jared Padalecki no visitaran Barcelona en aquesta ocasió, però si que repeteix a la cita el qui l’any passat es va desvetllar com el més divertit de tots: Misha Collins. L’àngel Castiel vindrà acompanyat d’altres àngels i dimonis, i de l’actor que interpreta a la versió jove del pare dels Winchester, Matt Cohen.

Els convidats

Misha Collins  és l’actor que interpreta des de la quarta temporada de “Supernatural” a l’àngel Castiel. Però també ha participat en diferents sèries com “Nip/Tuck” (on feia una memorable demostració de flexibilitat), “CSI“, “Navy“, “Urgencias“, “Monk” o “24” on va tenir un paper destacat interpretant a Alex Drazen al 2002. A més ha format part de diverses tvmovies com “Stonehenge Apocalypse”, “Reinventing the wheelers” i “20 things to do before you’re 30”.

Matt Cohen (Miami, 1982) ha estat l’encarregat d’interpretar la versió jove del pare dels protagonistes de la sèrie, Jon Winchester (l’actor que l’interpeta en la versió adulta, Jeffrey Dean Morgan, ha hagut d’excusar la seva assistència a la Rising Con per problemas d’agenda).  Cohen també ha participat a altres sèries com “The O.C.”, “South of Nowhere” o “RockvilleCA”.

Mark Pellegrino (Los Angeles, 1969) es va fer popular al encarnar a Lucifer a “Supernatural” i al misterios Jacob a “Perdidos”. Pero en el seu llarg currículum hi consten moltes altres sèries com “Dexter”, “Policías de NY”, “Sin Rastro”,Prison Break”, “Being Human” o “CSI: Miami”. En pantalla gran també l’hem pogut veure a “El número 23”, “Truman Capote”, “Giro inesperado” i “Mullholland Drive” entre d’altres.

L’anglès Mark Sheppard (Londres, 1964) és l’encarregat d’interpretar al dimoni i nou senyor de l’infern Crowley a “Supernatural”. Però aquest incansable actor també ha participat en una llarga llista d’altres sèries (“24”, “Warehouse 13”, “Galactica, Estrella de combate”, “Dollhouse”, “Las reglas del juego”, “Doctor Who”) i pel.lícules (“Ladrones de mentes”, “En el nombre del padre”).

Sebastián Roché (París, 1964) és l’ambigu àngel Balthazar. Però el seu rostre resulta familiar per haver estat també un dels habituals de “Fringe”, “24” o “Hospital General”, a més d’haver tingut aparicions puntuals a “Alias”, “Embrujadas” o “The Unit”. Al cinema ha participat a “Beowulf”, “El Pacificador” i “El último mohicano”, i aviat el veurem a les noves aventures de Tintin.

Els presentadors

Igual que l’any passat, la Rising Con serà conduida pels dos actors de doblatge que posen les veus als germans protagonistes de “Supernatural“:

David Robles – Actor professional de doblatge i veu de Sam Winchester en espanyol per “Sobrenatural“. És habitual d’Ethan Hawke i ha doblat actors de la talla de Leonardo Dicaprio (“Infiltrados“) i Josh Hartnett (“Pearl Harbor”) entre altres.

Claudio Serrano – Actor professional de doblatge i veu de Dean Winchester en espanyol per “Sobrenatural“. És habitual de Ben Affleck (“Pearl Harbor”), Christian Bale (“Batman“) i Patrick Dempsey (“Anatomia de Grey“) entre d’altres.

Les activitats

Tots ells participaran als panels, un seguit de sessions en què cadascun dels convidats es prestarà a respondre les preguntes que els fans els vulguin fer. Segons els horaris previstos que podeu consultar aquí, cadascun dels actors estarà com a mínim en un parell de sessions d’una hora. El més prolífic, com a convidat principal, serà Misha Collins, present en fins a 5 panels.

Però també es podrá fer moltes més coses al llarg de la Rising Con:

Signatures. L’oportunitat de demanar als actors un autògraf sobre algún dels objectes de merchandising oficial que es podrán adquirir de 10:00 a 19:00 a la sala corresponent, parlar amb ells i entregar-los regals.

Meeting Rooms. Espai on un màxim de 20 persones podran gaudir de 30 minuts amb el seu actor preferit.

Photo Ops. L’oportunitat de fer-se una fotografia amb l’actor que es prefereixi i posar-li originalitat per endur-se a casa un record memorable.

Master Class de Doblatge. David Robles i Claudio Serrano mostraran els secrets de la seva feina com a dobladors per aconseguir que els actors de “Supernatural” sonin perfectes també en castellà.

Concurs de talents. Dividits en diferents categories (Música i cinema, Il.lustració, Literatura, Disseny Gràfic, Vídeo fet per fans, etc) els assistents poden enviar i veure exposades les seves creacions al llarg de la convenció. L’últim dia els propis actors faran entrega de premis als guanyadors.

Sortejos i subastes de merchandising relacionat amb la sèrie.

Concert. Després de les activitats anteriors es celebrarà un concert d’algun grup vinculat a l’estil de la banda sonora de “Supernatural”.

Festa ‘Àngels, Dimonis i Rock’n’Roll’. Una festa exclussiva on podran assistir un reduït nombre de fans junt amb els actors, on hi haurà música, regals i sorpreses, el diumenge de 19:00 a 20:00. L’accés a la festa s’ha d’adquirir a la convenció per separat.

Sopar amb Lucifer. Un grup reduit de privilegiats podran anar a sopar amb l’actor Mark Pellegrino el diumenge 12 a un exclussiu restaurant de Barcelona.

Tipus d’entrades

Les entrades les podeu comprar a la web oficial de la Rising Con. I a sobre, si sou dels que heu esperat fins última hora, compteu amb una promoció especial per adquirir els tickets amb un descompte del 50% fins al dijous 9 de juny i fins esgotar existències. Tot i que els VIP Pass ja estan esgotats, teniu diverses opcions a l’abast que us donaran dret a entrar a la Rising Con, gaudir de la sala de merchandatge, els panels i les activitats especials i a més:

Golden Pass: Permeten disposar d’espai reservat a les files del davant per les sales on es faran els panels. A més, dóna permís a 1 autògraf de tots els convidats, 1 fotografia de grup i un regal.

Silver Pass: Inclouen seient reservat a una de les fileres de la zona 2 de la sala, 1 fotografia a escollir amb un dels assistents i un autògraf de tots els convidats.

Regular Pass: Dóna dret a l’autògraf de tots els convidats no considerats destacats, seient reservat en la zona 3 i la possibilitat de comprar fotografíes i autògrafs addicionals.

Simple Pass, el més econòmic, permet tenir seient reservat en els seients de zona 4 de les sales dels panels i la possibilitat de comprar fotografíes i autògrafs addicionals.

Els qui compreu qualsevol d’aquests passis i també vulgueu assistir a algun dels panels de l’altra convenció, la dedicada a Vampire Diaries, podreu fer-ho a un preu especial de 50€ el ticket per cadascun dels dos dies.

BLOODY NIGHT CON

Paral.lelament, al mateix lloc però com una convenció independent, se’n celebrarà una altra dedicada a Vampire Diaries, el gran èxit basat en les novel.les de L.J. Smith que ja fa dues temporades que triomfa a la CW i també aquí on el canal 3xl començarà a emetre la segona temporada ben aviat. Els guapissims actors que interpreten als germans Salvatore no faltaran a la cita:

Els convidats

Ian Somerhalder  (Louisiana, 1978) és l’actor que interpreta a Damon Salvatore, la meitat més sarcàstica i disposada a creuar la línea entre el bé i el mal dels germans Salvatore. Aquí, el gran públic de sèrie addictes va conèixer a Ian Somerhalder gràcies al seu paper de Boone Carlyle a “Perdidos“, però abans ja havia intervingut a “Smallville“, “Dime que me quieres” o “Jóvenes rebeldes“.

Paul Wesley (Houston, 1987) és a la sèrie Stefan Salvatore, el germà més sensat i que sempre intenta fer el bé, que s’instal.la a Mystic Falls i s’enamora de la noia que és la viva imatge de la vampiresa que el va convertir moltes dècades enrera. Wesley té una llarga trajectòria sobretot centrada en la televisió, on ha estat regular a moltes altres sèries com “Army Wives“, “24“, “Everwood“, “Fallen” o “The guiding light“.

Candice Accola (Houston, 1987) és l’actriu que interpreta a la Caroline, una noia presumida i despreocupada, amiga de la protagonista, l’Elena, que acaba convertida en vampiresa i havent d’assumir la seva nova condició en un món ple de vampirs, homes llop i bruixes. Fins aconseguir aquest paper, Candice Accola només havia tingut aparicions puntuals en altres sèries com “Supernatural“, “Cómo conocí a vuestra madre” o “Drop Dead Diva“.

L’organització manté oberta la porta a que es pugui confirmar un quart convidat a la convenció. Entre els més esperats pels fans hi ha els actors Steve R. McQueen (que interpreta a Jeremy Gilbert), Michael Trevino (l’home llop Tyler Lockwood) i Matthew Davis (el caçavampirs Alaric Saltzman).

Les activitats

A la Bloody Night Con es podrà gaudir de les mateixes activitats que a la Rising Con: Panels en què els actors respondran les preguntes dels assistents, sessions d’autògrafs i fotografies, Meeting Rooms per compartir mitja hora amb els actors i un grup reduït de gent, concursos de talents, sortejos i un concert.

A més, un cop acabades les activitats del dia de dissabte, també es celebrarà el Mystic Falls Cocktail, una festa exclussiva a la que s’haurà anar vestit d’etiqueta i on els assistents podran compartir hora i mitja de música, ball, copes i xerrades amb tots els actors de la sèrie presents a la convenció.

Tipus d’entrades

En aquest cas també disposeu d’una promoció especial per adquirir els passis per la Bloody Night Con amb un 30% de descompte fins al dijous 9 de Juny. Podeu consultar els preus de les diferents opcions aquí. A més de l’entrada a la Bloody Night Con, gaudir de la sala de merchandatge, els panels i les activitats especials, els diferents passis inclouen:

Exclussive Pass: Permeten seure en zona preferent a les sales on es faran els panels. A més, dóna permís a 1 autògraf de tots els convidats, 1 fotografia de grup, una altra fotografia amb un dels convidats principals i un regal.

Bloody Pass: Inclouen seient reservat a una de les fileres de la zona 1 de la sala, 1 fotografia de grup, un autògraf de tots els convidats i un regal exclussiu.

Salvatore Pass: Dóna dret a lseient en la zona 2 als panels, l’autògraf de tots els convidats i una fotografía amb un dels convidats principals.

Katherine Pass, permet tenir seient reservat en els seients de zona 3 de les sales dels panels, un autògraf dels actors no principals i la possibilitat de comprar fotografíes i autògrafs addicionals.

Normal Pass, el més econòmic permet seure a la zona 4 als panels i la possibilitat de comprar fotografíes i autògrafs addicionals.

I si aprofitant la jornada voleu treure el cap pels panels de la convenció de Supernatural, també podreu fer-ho adquirint un ticket de 50 €.

El lloc

Ambdues convencions tindràn lloc a l’hotel Hesperia Tower, que disposa de grans i espaioses sales per acollir tots els events i està ben comunicat via metro i tren per facilitar l’accés de totes les persones que assistiran a la convenció des de la resta d’Espanya i altres parts del món. Situat a Gran Via, 144 d’Hospitalet de Llobregat, hi podreu arribar en metro (línea vermella, parada Hospital de Bellvitge), en autobús (línea 46 parada Hospital Oncològic) i en cotxe seguint aquest mapa.

Així que ja ho sabeu, fans de “Supernatural” i “Vampire Diaries“, podeu marcar en vermell el cap de setmana del 11 i 12 de juny i aprofitar l’oportunitat de gaudir d’un cap de setmana intens i ple d’emocions al costat dels vostres actors preferits.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies