El Primavera ja ha començat a sonar. Ahir dimecres, va oferir una cita de gala a tots els afortunats que van poder entrar al meravellós escenari del Poble Espanyol. No era més que un aperitiu d’aforament limitat al que vindrà els propers 4 dies.

La organització ha tornat a recuperar l’encant d’aquest escenari per anunciar el més esperat de l’any: 200 grups, més de 10 escenaris, tallers, un món on la música és la principal protagonista.

Quan un va a viure el Primavera Sound, és important que sàpiga el què realment vol veure, perquè és molt fàcil perdre’s davant d’estadístiques com aquestes. Patir una sobredosi de so està bé, però si realment es vol catar la veritable essència del festival i gaudir del que de debò val la pena, serà important tenir algunes referencies abans del festival.

Doncs comencem per ahir: un cartell reservat i nostàlgic, per un costat perquè el Primavera Sound torna al Poble Espanyol després de 5 anys i per altre perquè tornaven a l’escenari Echo& the Bunnymen. Els de Manchester, que tornen d’una petita depresió, no han decebut als afortunats que els han pogut veure. A més, no repeteixen al Fòrum.

Els han acompanyat Comet Gain, una de les bandes més votades pels seguidors per ser part del Cartell d’aquesta edició. I per fi, Caribou al final de la nit, electrònica amb un toc sublim de recreació acústica.

El festival va arrancar ahir amb moltes expectatives i seguirà progressant. Avui dijous, històricament un dia tranquil, fina arribar a la velocitat punta el divendres, dissabte i diumenge, quan aterrarà al mateix lloc on ha arrancat, al mític Poble Espanyol.

Entre l’extensissim cartell, les meves recomanacions:

Avui Dijous 26 de Maig:

Primavera Sound InterpolOf Montreal – escenari San Miguel a les 20h

The Flaming Lips – escenari San Miguel a les 02h15

Interpol – escenari San Miguel a les 00h45

Grinderman – escenari San Miguel a les 23h00

Marina Gallardo – escenari Ray-Ban a les 17h

Caribou – escenari ATP a les 00h45

Blank Dogs – escenari Pitchfork a les 19h15

P.I.L – escenari Llevant a les 21h15

The Walkmen – escenari Pitchfork a les 23h


Demà Divendres 27 de Maig, el dia calent:


Pimavera Sound Belle & SebastianDM Stith – a l’Auditori Rockdelux a les 16h

Sufjan Stevens – Auditori Rockdelux a les 17h

Avi Buffalo – escenari San Miguel a les 18h

Belle & Sebastian – escenari San Miguel a les 22h45

Pulp – escenari San Miguel a les 01h45

The National – escenari Llevant a les 21h15

Deerhunter – escenari Llevant a les 00h30

The Monochrome Set – escenari Ray-Ban a les 19h

Half Japanese – escenari ATP a les 21h15

M Ward – escenari San Miguel a les 20h

Twin Shadow – escenari Pitchfork a les 23h15

Dissabte 28 de Maig, el dia explosiu:

PJ Harvey Primavera SoundJohn Cale – Auditori Rockdelux a les 16h

Papas Fritas – escenari Ray-Ban a les18h45

Fleet Foxes – escenari San Miguel a les 17h30

PJ Harvey – escenari San Miguel a les 22h30

The Tallest Man on Earth – escenari San Miguel a les17h30

Animal Collective – escenari San Miguel a les 02h

Mogwai – escenari Llevant 00h15

Mercury Rev – escenari Rockdelux a les 21h30

Rubik – escenari vice a les 20h30

Swans – escenari Ray-Ban a les 0h15

Odd Future – escenari Pitchfork a les 1h45

The black Angels – escenari Pitchfork a les 3h15

Últim dia, Diumenge 29 de Maig:

Tornarem al Poble Espanyol, on us recomano arribar d’hora per no quedar-se fora com molts el dimecres. Entre els més destacats, podrem veure a les barcelonines Me & the Bees, Deakin, Bmx Bandits i tornaran els Mercury Rev per tancar el festival amb el que de ben segur serà un concert interessant.

L’organització aquest any ha tret el millor de sí i ens porta del milloret que es pot sentir pel món. Barcelona té un enorme potencial per acollir música i estils diversos. I el Primavera Sound és una excusa per mostrar-nos l’avantguardistes que podem ser enfront d’altres grans capitals europees de festivals de música com Berlín, Londres o Lisboa.

¡A gaudir-lo!

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies