6 de 9 a l'especial Polseres vermelles

L’Àlex Monner interpreta al Lleó, el lider, el que té més Polseres i el veterà de l’hospital i de les operacions a la sèrie de TV3. La seva mare es va posar a plorar de la impressió que va tenir, quan el va veure rapat per primer cop. L’Àlex confessat en altres entrevistes que la sèrie li ha fet mirar els hospitals amb uns altres ulls i li ha donat ganes de viure.

Que teniu en comú tu i el Lleó? Ell és el líder i tu sembles bastant líder, ho ets a la vida real?

Que tots dos som bastant semblants de caràcter, però la veritat és que no sóc líder.

“Polseres vermelles” ha estat la segona experiència com actor d’aquest jove nascut el 1995. La seva primera experiència al davant d’una càmera havia estat “Herois” també sota la direcció de Pau Freixas. Fins aquell dia l’Àlex mai no havia pensat que volia ser actor. Ara ha canviat d’idea i ja és una aposta de futur.

Els joves actors van viure durant 3 mesos tots junts en una casa de colònies mentre rodaven allò va estrènyer els vincles entre ells.

Que ha estat el millor de fer “Polseres vermelles”?

La gent que he conegut mentre rodava.


La sèrie ha estat tot un èxit tant per les audiències a la petita pantalla com pel públic que ha arrossegat. Unes 2.500 persones es van acostar fins al centre comercial Gran Via 2 de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) per a veure de prop als seus ídols, els Polseres vermelles. El que es va viure en aquell centre comercial va ser un autèntic fenomen fan. D’aquestes persones només 800 eren les afortunades que podrien veure el capítol en el cinema.

Com et vas sentir a Gran Via 2, en el passi especial de l’últim capítol de la sèries, quan vas pujar a l’escenari i vas veure aquella quantitat de gent pendent de vosaltres? T’esperaves tant d’èxit? I ho portes bé això de que les noies et segueixin i xisclin quan et veuen?

Em vaig sentir molt estrany i molt content,va ser una passada. No esperàvem res, no sabíem que passaria. Si, m’agrada, però a vegades no em permet viure com una persona “normal”.


Aquests dies torna a estar rodant sota la direcció de Paco Plaza la tercera part de la saga [REC]. No ens vol explicar massa cosa però sabem que el seu personatge, Adrian  es diu, a [Rec3] Génesis agafa la càmera i de la seva mà veurem algunes de les parts del film que seguiran el format de càmera en mà que han marcat l’estil d’aquesta saga. Aquest format però no és mantindrà durant tot el film.

Estàs rodant [Rec3] Génesis, que ens pots explicar? Quin paper fas? Et veurem pegant queixalades? Quines diferències notes del treball en aquesta pel·lícula i el que has fet abans?

Que estic disfrutant molt. Del meu personatge no em deixen parlar gaire. En aquest tipus de pel·lícules no hi ha tant guió com a la sèrie,has de treballar més la expressió,es dóna més importància els petits detalls.

Com passa el temps lliure l’Àlex quan no treballa o estudia?

M’agrada molt anar al cine amb els amics, m’agrada jugar a futbol.. Actualment no segueixo cap sèrie de televisió i no llegeixo gaire.


I encara que no ho digui l’Àlex toca la guitarra.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

7 Respostes

 1. Cristina

  Àlex Monner, ets el millor actor que eh vist i per l’edat que tens ho fas molt be!
  Que sapigues que m’agrada molt la serie!
  Ets el millor!
  Petoons guapo!

  Respon
 2. Ànonims JN!

  M’ha agradat molt aquesta entrevistaa!! , una pregunta, una amiga meva i jo tenim un grup de facebook i volem penjar algunes entrevistes interessants, podem pejar aquesta?? si no pot ser no pasa res! Gràciess!!,
  Anonims!!

  Respon
  • LaFinestraDigital

   Cap problema en què pengeu l’entrevista, copieu el link i tothom tindrà accés directe.

   Respon
 3. anonima

  m’encanta l’àlex monner, és el millor actor del món i guapissim!
  Es el millor!!! m’emociono quan el veig actuar!!! Ho fa genial i es guapiiiiiiisssiiiiiiim!!!!!!! <3
  ksljflajmflsjdfñajdfgiljslllalsdkfsñz.ldmcalsºklsajdcnkJzxnkcdsnhñckuwehlcdkhksjchºswerukchñAkjsfcnkcdenlsku
  Ptons t'estimo moooolt guapo!
  anonima

  Respon

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies